RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 24 Ags 2012 #72 arz-ı hal dediki: bende hemen gelirim Genişletmek için tıklayın... ben nereye sen oraya ..aksi bir durum var mı bacııııııı
arz-ı hal dediki: bende hemen gelirim Genişletmek için tıklayın... ben nereye sen oraya ..aksi bir durum var mı bacııııııı
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 24 Ags 2012 #73 yooo zaten sırf sen götürüyon diye geliyorum abinin etkisi hiç yok
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 24 Ags 2012 #74 arz-ı hal dediki: yooo zaten sırf sen götürüyon diye geliyorum abinin etkisi hiç yok Genişletmek için tıklayın... anlaştık o zaman hem bakarsın adada kız falan istemek gerekir sen gelmezsen kim gidecek şöyle bir hatun bulurum mesela olmazmı
arz-ı hal dediki: yooo zaten sırf sen götürüyon diye geliyorum abinin etkisi hiç yok Genişletmek için tıklayın... anlaştık o zaman hem bakarsın adada kız falan istemek gerekir sen gelmezsen kim gidecek şöyle bir hatun bulurum mesela olmazmı
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 24 Ags 2012 #76 arz-ı hal dediki: olmazzz @Bal dan başkasını istemem ben Genişletmek için tıklayın... oldu bal beni 2 günde katil eder..artık bana sigara falan getirisin tesbihide unutma Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
arz-ı hal dediki: olmazzz @Bal dan başkasını istemem ben Genişletmek için tıklayın... oldu bal beni 2 günde katil eder..artık bana sigara falan getirisin tesbihide unutma
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 24 Ags 2012 #77 RUZG4R dediki: oldu bal beni 2 günde katil eder..artık bana sigara falan getirisin tesbihide unutma Genişletmek için tıklayın... eder tabisi sende ne diyorsa yap tesbih ve sigara yok ben gelinimden de beterim
RUZG4R dediki: oldu bal beni 2 günde katil eder..artık bana sigara falan getirisin tesbihide unutma Genişletmek için tıklayın... eder tabisi sende ne diyorsa yap tesbih ve sigara yok ben gelinimden de beterim
-araz- EYVALLAH... V.I.P 24 Ags 2012 #79 @KarhaN I alırdım içimden geldi Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Esr3 Özel Üye Özel üye 24 Ags 2012 #80 @arz-ı hal ve @sinovaxi alirdim sevdigimden degil ac kaldigimda sizi yirim Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014