Paradoks ... Elif ... Özel üye 25 Ags 2012 #91 RUZG4R dediki: haha bacım yangına körükle gitme zaten burnundan soluyor tırsıyorum ondan bu aralar Genişletmek için tıklayın... konu kerem olunca öyle oluyor
RUZG4R dediki: haha bacım yangına körükle gitme zaten burnundan soluyor tırsıyorum ondan bu aralar Genişletmek için tıklayın... konu kerem olunca öyle oluyor
-araz- EYVALLAH... V.I.P 25 Ags 2012 #92 @RUZG4R ve @Bal ı alırdım sonra da oturur onları izlerdim Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Paradoks ... Elif ... Özel üye 25 Ags 2012 #93 -araz- dediki: @RUZG4R ve @Bal ı alırdım sonra da oturur onları izlerdim Genişletmek için tıklayın... tövbe yarabbim Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
-araz- dediki: @RUZG4R ve @Bal ı alırdım sonra da oturur onları izlerdim Genişletmek için tıklayın... tövbe yarabbim
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 30 Ags 2012 #97 gülesim geldi bii Mercimekk ( ömrümü senlen geçirsem sıkılmam been )
MeRciMeK V.I.P V.I.P 30 Ags 2012 #98 Cankus cok yakinda ben survivor yapicam size ama benim evde ve acundan daha da acimasiz olucam ve büyük ödülde yok
Cankus cok yakinda ben survivor yapicam size ama benim evde ve acundan daha da acimasiz olucam ve büyük ödülde yok
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 30 Ags 2012 #99 MeRciMeK dediki: Cankus cok yakinda ben survivor yapicam size ama benim evde ve acundan daha da acimasiz olucam ve büyük ödülde yok Genişletmek için tıklayın... survivor ama ekip çalışması olucak sanırım bence o büyük ödül var bence vaaar ben inanıyorum sen yufka yürekli bi insansınnnnnnnn
MeRciMeK dediki: Cankus cok yakinda ben survivor yapicam size ama benim evde ve acundan daha da acimasiz olucam ve büyük ödülde yok Genişletmek için tıklayın... survivor ama ekip çalışması olucak sanırım bence o büyük ödül var bence vaaar ben inanıyorum sen yufka yürekli bi insansınnnnnnnn
MeRciMeK V.I.P V.I.P 31 Ags 2012 #100 İLkİm* dediki: survivor ama ekip çalışması olucak sanırım bence o büyük ödül var bence vaaar ben inanıyorum sen yufka yürekli bi insansınnnnnnnn Genişletmek için tıklayın... Yufka yürek artık börek oldu
İLkİm* dediki: survivor ama ekip çalışması olucak sanırım bence o büyük ödül var bence vaaar ben inanıyorum sen yufka yürekli bi insansınnnnnnnn Genişletmek için tıklayın... Yufka yürek artık börek oldu