KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Mrt 2014 #1,842 İyi olur erken gelmen @Mara kahvaltıyı suyun önünde yaparız,öğlende ızgara balık . içecek? Alttaki tiyatroya gelirmisin?
İyi olur erken gelmen @Mara kahvaltıyı suyun önünde yaparız,öğlende ızgara balık . içecek? Alttaki tiyatroya gelirmisin?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Hzr 2014 #1,844 Gelirim İhtiyacım Var Gibi Alttaki Benimle Gençlik Parkına Gelir misin ?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Hzr 2014 #1,845 Kendimi yaşlanmış hissetsemde gelirim Alttaki benimle pikniğe gelir misin
dderya kOkOşŞ V.I.P 15 Tem 2014 #1,846 piknik deyince icim gidiyor, elbette gelirim mangal da yapariz alttaki benimle Doğu Karadeniz turuna gelir misinnnn?
piknik deyince icim gidiyor, elbette gelirim mangal da yapariz alttaki benimle Doğu Karadeniz turuna gelir misinnnn?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Tem 2014 #1,847 Aslında harika olurdu Alttaki bi sahil turu yapmaya gelir misin sahura kadar?
cemree =)=) V.I.P 15 Tem 2014 #1,848 Koşa koşa gelirim ya nasıl güzel olurdu sahilde yürümek... Alttaki kahveme eşlik edermisin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Tem 2014 #1,849 Ederim, kahretsin evde bitmiş nescafe Alttaki yüzer miyiz biraz deniz harikadır şimdi
cemree =)=) V.I.P 15 Tem 2014 #1,850 Karanlıkta yüzmekten korkabilirim ama heyecanlı olur adrenalin dimi o zaman gelirim Alttaki nolur şu sivrisineklere bir çözüm bulmama yardım et ya göz kapağımı ısırmak nedir ..... Yardım edermisin
Karanlıkta yüzmekten korkabilirim ama heyecanlı olur adrenalin dimi o zaman gelirim Alttaki nolur şu sivrisineklere bir çözüm bulmama yardım et ya göz kapağımı ısırmak nedir ..... Yardım edermisin