dderya kOkOşŞ V.I.P 16 Tem 2014 #1,861 sahilllll ve kahveeee sen cagirmasan da ben damlarim oraya alttaki, odam cok bombos kaldi.. birkac aksesuar almam lazim. kararsizim.. gelir misin?
sahilllll ve kahveeee sen cagirmasan da ben damlarim oraya alttaki, odam cok bombos kaldi.. birkac aksesuar almam lazim. kararsizim.. gelir misin?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Tem 2014 #1,862 Gelelim alalım Alttaki hiç yemek yapmasını bilmem, yemek yapmaya gelir misin ?
dderya kOkOşŞ V.I.P 16 Tem 2014 #1,863 Valla ben de bilmem cok yeteneksizim... ama biseyler uydururuz Alttaki sahura kadar Izmir sokaklarinda dolanmaya ne dersinnn?
Valla ben de bilmem cok yeteneksizim... ama biseyler uydururuz Alttaki sahura kadar Izmir sokaklarinda dolanmaya ne dersinnn?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Tem 2014 #1,864 Valla süper olur bir kez geldim gezemedim İzmir'i Alttaki bir kordon yaparız demi gelmişken ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Tem 2014 #1,866 Olsun, harika olur Attaki benimle şu kitapları odunluğa indirmeye gelir misin ?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 16 Tem 2014 #1,867 Son zamanlardan cok kitap tasidim gelmesem Alttaki benimle Istanbula gelsin ??
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Tem 2014 #1,868 Gelsin değişiklik olur Alttaki benimle büyük bir kuş kafesi yapmaya gelir misin?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Tem 2014 #1,870 Çok severim tatlı yapmayı gelirim Alttaki yemekten sonra Türk kahvesi yapıp fal bakmaya gelir misin?