K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 10 Eyl 2016 #2,042 sevmem konser falan işlerini,he hadise olsa belkide boz moz bana göre değil.. alttaki dağda kamp niyetim var gelirmisin..??
sevmem konser falan işlerini,he hadise olsa belkide boz moz bana göre değil.. alttaki dağda kamp niyetim var gelirmisin..??
Düş Özel Üye Özel üye 14 Ekm 2019 #2,043 şahsen seninle bir adım öteye gitmem sevgili kaşif. uzun zamandır kek yapmiyorum. kek yapmaya gelir misin? yâda kek yapıp getirir misin? limonlu olsun lutfen
şahsen seninle bir adım öteye gitmem sevgili kaşif. uzun zamandır kek yapmiyorum. kek yapmaya gelir misin? yâda kek yapıp getirir misin? limonlu olsun lutfen
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 14 Ekm 2019 #2,044 Ben yapıp getiririm de sen yer misin? ? Alttaki benimle masa tenisi oynamaya gelir misin?
Artemis Özel Üye Özel üye 14 Ekm 2019 #2,045 En iyi olduğum spor dalı gelirim tabi ? Alttaki benimle kitap kafeye gelir misin
Mizgin Üye 15 Ekm 2019 #2,046 Üzgünüm ?gelemicem knk kitap felan pek sarmıyo beni? Alttaki benimle Kuşadası'na gelirmisin???
Svly_Kck Üye 15 Ekm 2019 #2,047 Ya beni de görür ya sende girme ? gelirim ? Alttaki benimle kuaföre gelir misin
Artemis Özel Üye Özel üye 15 Ekm 2019 #2,048 İhtiyacım var şahsen ? Alttaki benimle pide yemeye gelir misin
Svly_Kck Üye 15 Ekm 2019 #2,049 Gelirim kilo alalım biraz ? Alttaki dedikodu yapmaya gelir misin benimle ?
Artemis Özel Üye Özel üye 16 Ekm 2019 #2,050 Ya inanır mısın @Svly_Kck bende yazarken kalorisi ne kadardır acaba diye düşündüm off biz kızlar ?? Gelirim tabi çoookk uzuzn zaman oldu valla Alttaki lunaparka gidelim mi beraber
Ya inanır mısın @Svly_Kck bende yazarken kalorisi ne kadardır acaba diye düşündüm off biz kızlar ?? Gelirim tabi çoookk uzuzn zaman oldu valla Alttaki lunaparka gidelim mi beraber