Enda Neylersin!!! V.I.P 9 Arl 2020 #2,061 Hazır benimki de uyurken oynayayım Alttaki benim yerime ev işlerini yapar mısın?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 9 Arl 2020 #2,062 Beraber yaparsak olur ?çünkü iş.mesaisi biyti.ev mesaisi zorlu geçiyor.? Alttaki yarınki yemek hazırlıklarını benle yaparmısın.
Beraber yaparsak olur ?çünkü iş.mesaisi biyti.ev mesaisi zorlu geçiyor.? Alttaki yarınki yemek hazırlıklarını benle yaparmısın.
Enda Neylersin!!! V.I.P 9 Arl 2020 #2,063 Ay kıyamam ya ortak yapalım cnm? Altta ki benimle piknik yapar mısın?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Arl 2020 #2,064 AybüKe dediki: Hazır benimki de uyurken oynayayım Alttaki benim yerime ev işlerini yapar mısın? Genişletmek için tıklayın... Çağlayağmur dediki: Tabiki seve seve hemde. ? Alttaki kızımla biraz oynarmısın az dinleneyim ? Genişletmek için tıklayın... Verin çocukları bana oynarım yeğenlerimle ? Ben yapamam Aybuke yardımcı olur yemeklere
AybüKe dediki: Hazır benimki de uyurken oynayayım Alttaki benim yerime ev işlerini yapar mısın? Genişletmek için tıklayın... Çağlayağmur dediki: Tabiki seve seve hemde. ? Alttaki kızımla biraz oynarmısın az dinleneyim ? Genişletmek için tıklayın... Verin çocukları bana oynarım yeğenlerimle ? Ben yapamam Aybuke yardımcı olur yemeklere
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 9 Arl 2020 #2,065 KaderKatibi dediki: Verin çocukları bana oynarım yeğenlerimle ? Ben yapamam Aybuke yardımcı olur yemeklere Genişletmek için tıklayın... Tamamdır o iş sende katip. ?
KaderKatibi dediki: Verin çocukları bana oynarım yeğenlerimle ? Ben yapamam Aybuke yardımcı olur yemeklere Genişletmek için tıklayın... Tamamdır o iş sende katip. ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Arl 2020 #2,067 Gelirim gelir pişt Altaki ben bazara gidiyom benimle gelirmisin )
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Arl 2020 #2,068 Gelemem işim var. Meğer gidiyorsan 3 kg dan domates biber patlıcan kabak salatalık ha unutmadan 5 kg da kuru soğan al? sana zahmet olmuyor dimi ?? Alttaki benimle balık avlama ya gelirmisin
Gelemem işim var. Meğer gidiyorsan 3 kg dan domates biber patlıcan kabak salatalık ha unutmadan 5 kg da kuru soğan al? sana zahmet olmuyor dimi ?? Alttaki benimle balık avlama ya gelirmisin
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Arl 2020 #2,069 yoksa beni hammalmi sandin )) Gelmiyorum )) Altaki gezmelere gelirmisin
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Arl 2020 #2,070 Sen kaybedersin ? Olur tabi gelirim. Alttaki yüzmeye gidelimmi ?