Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Ekm 2011 #11 bir ankaralı daha ne güzel. bu arada gece yagış sürdü şimdi güneşli ankara.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Ekm 2011 #12 Burada acayip yağıyor şuan rüzgarda var çok. Eve karanlık çöktü daraldım tek başıma
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Ekm 2011 #13 ZeyNoO dediki: Burada acayip yağıyor şuan rüzgarda var çok. Eve karanlık çöktü daraldım tek başıma Genişletmek için tıklayın... kıyamam Gülüme daralma doganın kanunu bu yağış mevsimindeyiz.
ZeyNoO dediki: Burada acayip yağıyor şuan rüzgarda var çok. Eve karanlık çöktü daraldım tek başıma Genişletmek için tıklayın... kıyamam Gülüme daralma doganın kanunu bu yağış mevsimindeyiz.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Ekm 2011 #14 caglayagmur dediki: kıyamam Gülüme daralma doganın kanunu bu yağış mevsimindeyiz. Genişletmek için tıklayın... insan tek başına olunca hüzünleniyor kalabalık olsa kış mevsiminin tadı daha güzel
caglayagmur dediki: kıyamam Gülüme daralma doganın kanunu bu yağış mevsimindeyiz. Genişletmek için tıklayın... insan tek başına olunca hüzünleniyor kalabalık olsa kış mevsiminin tadı daha güzel
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Ekm 2011 #15 ZeyNoO dediki: insan tek başına olunca hüzünleniyor kalabalık olsa kış mevsiminin tadı daha güzel Genişletmek için tıklayın... herşekilde bir olumlu yön bulmak elinde Gülüm hadi bekliyorum bulabilecekmisin bakalım
ZeyNoO dediki: insan tek başına olunca hüzünleniyor kalabalık olsa kış mevsiminin tadı daha güzel Genişletmek için tıklayın... herşekilde bir olumlu yön bulmak elinde Gülüm hadi bekliyorum bulabilecekmisin bakalım
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Ekm 2011 #17 berenn dediki: Bence tek daha güzel ben ol bol uyurdum Genişletmek için tıklayın... işte budur;
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Ekm 2011 #19 YoRuMSuZ dediki: Uyandım pırıl pırıl olmasa da güzel bir hava var Genişletmek için tıklayın... Günaydın efendim iyi tatiller
YoRuMSuZ dediki: Uyandım pırıl pırıl olmasa da güzel bir hava var Genişletmek için tıklayın... Günaydın efendim iyi tatiller
BeReNN Alyam? Özel üye 10 Ekm 2011 #20 YoRuMSuZ dediki: Uyandım pırıl pırıl olmasa da güzel bir hava var Genişletmek için tıklayın... Günaydınlar patron
YoRuMSuZ dediki: Uyandım pırıl pırıl olmasa da güzel bir hava var Genişletmek için tıklayın... Günaydınlar patron