YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Ekm 2011 #21 caglayagmur dediki: Günaydın efendim iyi tatiller Genişletmek için tıklayın... berenn dediki: Günaydınlar patron Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler arkadaşlar şu an kahvaltı sonrası çayımı yudumlamaktayım. Mesai olması gereken günde evde çay içmenin zevki de bir başkaymış
caglayagmur dediki: Günaydın efendim iyi tatiller Genişletmek için tıklayın... berenn dediki: Günaydınlar patron Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler arkadaşlar şu an kahvaltı sonrası çayımı yudumlamaktayım. Mesai olması gereken günde evde çay içmenin zevki de bir başkaymış
LoSt_LoVe Forum Onuru 10 Ekm 2011 #22 YoRuMSuZ dediki: Uyandım pırıl pırıl olmasa da güzel bir hava var Genişletmek için tıklayın... Günaydın
YoRuMSuZ dediki: Uyandım pırıl pırıl olmasa da güzel bir hava var Genişletmek için tıklayın... Günaydın
LoSt_LoVe Forum Onuru 10 Ekm 2011 #24 Ben şuanda yorumsuzu acayip kıskanıyorum ama az kaldı 25 gün sonra özgürüm
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Ekm 2011 #25 YoRuMSuZ dediki: Teşekkürler arkadaşlar şu an kahvaltı sonrası çayımı yudumlamaktayım. Mesai olması gereken günde evde çay içmenin zevki de bir başkaymış Genişletmek için tıklayın... iyi ne yapalım sanki burada çay yok şaka şaka sefan olsun afiyet olsun.....
YoRuMSuZ dediki: Teşekkürler arkadaşlar şu an kahvaltı sonrası çayımı yudumlamaktayım. Mesai olması gereken günde evde çay içmenin zevki de bir başkaymış Genişletmek için tıklayın... iyi ne yapalım sanki burada çay yok şaka şaka sefan olsun afiyet olsun.....
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Ekm 2011 #26 LoSt_LoVe dediki: Günaydın Genişletmek için tıklayın... Günaydın İşlerinizi ihmal etmeyin sakın çalışın çalışın
LoSt_LoVe dediki: Günaydın Genişletmek için tıklayın... Günaydın İşlerinizi ihmal etmeyin sakın çalışın çalışın
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Ekm 2011 #27 Teşekkürler, normalde çayı sevmem ama bu gün tam çay havası
Gizemli Cadi Forum Gururu 10 Ekm 2011 #28 Tanrımmm Ne kadar şanslı öğretmenler var bu dünyada havadan bile para kazanıyolar...öğrencilerde tatil)
Tanrımmm Ne kadar şanslı öğretmenler var bu dünyada havadan bile para kazanıyolar...öğrencilerde tatil)
LoSt_LoVe Forum Onuru 10 Ekm 2011 #29 Immmm bende bir güzel kahve içmişim ki anlatamam çayda demledim beni bekliyor. Evet ya çerezforum yüzünden işimi aksatıyorum azar işitirsem yorumsuzun suçu dicem.
Immmm bende bir güzel kahve içmişim ki anlatamam çayda demledim beni bekliyor. Evet ya çerezforum yüzünden işimi aksatıyorum azar işitirsem yorumsuzun suçu dicem.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Ekm 2011 #30 Bana havale et fırça atmaya kalkanı ben duruma el koyarım