M Misafir847 Ziyaretçi 5 Eyl 2021 #11 Yüksek sesle müzik dinleme olayının benim için abes kaçtığı tek zaman gecenin 2 veya 3'ünde altında tofaş arabasıyla mahalleyi inleten kişilerdir
Yüksek sesle müzik dinleme olayının benim için abes kaçtığı tek zaman gecenin 2 veya 3'ünde altında tofaş arabasıyla mahalleyi inleten kişilerdir
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 5 Eyl 2021 #12 Tofaş ile ses efsanedir ama ben yüksek müziği sadece barlarda gece kulüplerinde falan severim ya arabada yüksek müzik bana çoook uzak
Tofaş ile ses efsanedir ama ben yüksek müziği sadece barlarda gece kulüplerinde falan severim ya arabada yüksek müzik bana çoook uzak
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 5 Eyl 2021 #14 AyLiz dediki: Tek araba da mı ev de de dinlemek ayrı bir zevk Genişletmek için tıklayın... Duvarların yalıtımı iyi olmalı, müstakil evin olacak ohhhh aç sonuna kadar müziği bangır bangır
AyLiz dediki: Tek araba da mı ev de de dinlemek ayrı bir zevk Genişletmek için tıklayın... Duvarların yalıtımı iyi olmalı, müstakil evin olacak ohhhh aç sonuna kadar müziği bangır bangır
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Eyl 2021 #15 CANISIKILANADAM dediki: Duvarların yalıtımı iyi olmalı, müstakil evin olacak ohhhh aç sonuna kadar müziği bangır bangır Genişletmek için tıklayın... Ne güzel olurdu ya
CANISIKILANADAM dediki: Duvarların yalıtımı iyi olmalı, müstakil evin olacak ohhhh aç sonuna kadar müziği bangır bangır Genişletmek için tıklayın... Ne güzel olurdu ya
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 14 Eyl 2022 #16 Bazen çok iyi oluyo yaaa