_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Nsn 2013 #21 Hayret kimse söylememiş.. Mustafa Sandal'dan "onun arabası var" deyip kaçıyorum
AHSEM ....EnDl-LeS.... 9 Nsn 2013 #22 haklısın @_nehir_'im nasıl unuttuk bunu Mustafa sandal onun arabası var Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 17 Ags 2013 #23 Müzik dinlemeyi severim hele ki araba sürme gibi boş zamanda iyi olur tabim arabayı alayım sonra dinlerim
Müzik dinlemeyi severim hele ki araba sürme gibi boş zamanda iyi olur tabim arabayı alayım sonra dinlerim
Püsküllü Huni Katılımcı 17 Ags 2013 #24 ben dinleyemiyorum nedense.. bana motor sesi olucak, korna sesi olucak yolda yolda olduğumu hissetmeliyim
ben dinleyemiyorum nedense.. bana motor sesi olucak, korna sesi olucak yolda yolda olduğumu hissetmeliyim
P Papatya V.I.P V.I.P 17 Ekm 2013 #26 Şöyle ki; Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Şöyle ki; Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 17 Ekm 2013 #27 Flora rida whistle bizim mahalleden gece yarısı son ses bunla geçiyorlar Bende cama çıkıyor sevgilerimi iletiyorum
Flora rida whistle bizim mahalleden gece yarısı son ses bunla geçiyorlar Bende cama çıkıyor sevgilerimi iletiyorum
G GhotSword Üye 24 Ekm 2013 #29 arz-ı hal dediki: aynı şarkı mesela aşkistan'ı,adanaya kadar ara vermeden dinlediğimi bilirim ; Genişletmek için tıklayın... Katılıyorum
arz-ı hal dediki: aynı şarkı mesela aşkistan'ı,adanaya kadar ara vermeden dinlediğimi bilirim ; Genişletmek için tıklayın... Katılıyorum