Bazen sorarsin kendine ne diye geldim ben bu dünyaya
bazen sorarsin kendine ne diye geldim ben bu dünyaya.?sonra bir oof cekip bükersin boynunu..
düsünmeye baslarsin dalar gözlerin uzaklara...
bogazin düyümlenir ...gözlerin dolar..ve yine o aci yüreyini paramparca yapar..
hala ayni aci yillardir yüreyinde sakladigin
ates...unutamazsin mazideki yasananlari..
bir nefes daha alip sigarani yakarsin..seyredersin dumanini..yaslanirsin geriye koltuguna..
ve canlandirirsin onu gözünün önünde..
ne de güzel günler gecirdiyiniz gelir aklina..
ne kadar kizmis olsanda ona ..yinede ne kadar güldürüyordu seni? konusmak istemesende onunla..
ne kadar özlediyinin farkindamisin ?
yok deme...dinle yüreyinin sesini ..nasilda özlemis..
haykira bilse ..iki saniye beklemez bagirir...seni özledim diye..
neden bu kadar zor..neden insan degeri zamaninda bilinmiyor??neden sevildiğini anladimi insan deyisiyor..?...neden sevenini bulduktan sonra o da sevmiyor hesapsizca?...
bilirsin o anlari...sarki dinlerken hani her sarkida onu yasatirsin ya..? ..gözlerini kapadiginda..onun bugulu bakislarini görürsün ya?
iste öyle bir an..
bana aski sordular..anlatilmaz yasanir dedim..
yinede bi anlatmaya calis dediler..ask dedim..yillar sonra baslayan bir duygu .. ask ?alismak demektir..!alismaktir dostum..!ask demek geceleri onu düsünerek uyumak ..sabah ilk gözlerini actiginda yine onu düsünmek...yine onu düsünmek ve yine..
ahhh..yine o yine o..her yerde o var..olurya sesini özlersin..cekinme ara onu belkide o da senin sesini cok özledi..
sevmenin ve sevilmenin degerini billin arkadaşlar..
bazen sorarsin kendine ne diye geldim ben bu dünyaya.?sonra bir oof cekip bükersin boynunu..
düsünmeye baslarsin dalar gözlerin uzaklara...
bogazin düyümlenir ...gözlerin dolar..ve yine o aci yüreyini paramparca yapar..
hala ayni aci yillardir yüreyinde sakladigin
ates...unutamazsin mazideki yasananlari..
bir nefes daha alip sigarani yakarsin..seyredersin dumanini..yaslanirsin geriye koltuguna..
ve canlandirirsin onu gözünün önünde..
ne de güzel günler gecirdiyiniz gelir aklina..
ne kadar kizmis olsanda ona ..yinede ne kadar güldürüyordu seni? konusmak istemesende onunla..
ne kadar özlediyinin farkindamisin ?
yok deme...dinle yüreyinin sesini ..nasilda özlemis..
haykira bilse ..iki saniye beklemez bagirir...seni özledim diye..
neden bu kadar zor..neden insan degeri zamaninda bilinmiyor??neden sevildiğini anladimi insan deyisiyor..?...neden sevenini bulduktan sonra o da sevmiyor hesapsizca?...
bilirsin o anlari...sarki dinlerken hani her sarkida onu yasatirsin ya..? ..gözlerini kapadiginda..onun bugulu bakislarini görürsün ya?
iste öyle bir an..
bana aski sordular..anlatilmaz yasanir dedim..
yinede bi anlatmaya calis dediler..ask dedim..yillar sonra baslayan bir duygu .. ask ?alismak demektir..!alismaktir dostum..!ask demek geceleri onu düsünerek uyumak ..sabah ilk gözlerini actiginda yine onu düsünmek...yine onu düsünmek ve yine..
ahhh..yine o yine o..her yerde o var..olurya sesini özlersin..cekinme ara onu belkide o da senin sesini cok özledi..
sevmenin ve sevilmenin degerini billin arkadaşlar..