• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

At Resimleri

Benimkide yeni doğmuştu annesine araba çarpmıştı bizde aldık beslemek için biberonla süt falanverdik 3 gün yaşadı sonra hastalandı veterinere götürdük daha yeni doğdugu için anne sütüne ihtiyacı varmış bu şekilde zaten yaşamaz dedi:( biz düşman değiliz abicim tamam mı:(

sensin uyus sevsen sevdirirdi :D

ben nasıl sevdim biliyon mu köyde eve kedi yawruladı ama çok tatlılar ve benim bi ablam var çok cadıydı aklına geldi napalım biliyon mu dedi bende napalım dedim kediye süt verelim onu odadan çıkartalım anneleri varken korkuyoz sevemiyoz tmm dedim biz kediyi evden çıkarttık yawruları sevdik kapıdan çıkarken bi baktım ki anne nasıl bakıyo bana ama ben bi korktum aklım çıktı odan bi kaçmaya başladım iki kat evi aşa indim kedi hala peşimde annemler olmasa nereye kaçardım bilmiyom o gün bu gün hala kedilerden korkarım :D

Benimkide yeni doğmuştu annesine araba çarpmıştı bizde aldık beslemek için biberonla süt falanverdik 3 gün yaşadı sonra hastalandı veterinere götürdük daha yeni doğdugu için anne sütüne ihtiyacı varmış bu şekilde zaten yaşamaz dedi:( biz düşman değiliz abicim tamam mı:(

yazıklar olsun sizi bi yawruyu besleyemediniz mi kedi düşmanları ayrı ayrı yazzmayım üzerine alınacaklar kendini biliyo :D

Geri