• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

At Resimleri

evet katılıyorum atlar güzeldir çok sevimllidir tekrar tşk ederim ama ilk yoruma bakarsan kedilerden bahseden sizsiniz :D
evet atlardan devam :D

Gözlerime inanamadım bu benim 1 saat önce cevap yazdığım konumu?Bu kadar kısa sürede 4 sayfa geyik yapmışsınız.Bravo valla cevap yazdığım konuyu tanıyamadım.:D

:):)

semra mı?:him semra sana hiç yakıştıramadım atlarla ilgili konuyu dağıtma bakim...

atlar benim çok sevdiğim hayvanlardan...bayılıyorum...Bursa da bir yer var At dolu ne zaman o tarafa gitsem gözümü onlardan alamıyorum...çok güzeller..

İnsanoğlu da, kader arkadaşıdır atın,
Onuruyla, gururuyla, insanca yaşamak, insanca şartlarda çalışmak emeğinin hakkını insanca almak ister bu amaçla sendikalaşır, şaha kalkar bazen at misali.

Onun sırtına binmeyi kafasına koymuş kapitalist güçler, aç bırakırlar onu karın tokluğuna, joplanırlar, gazlanırlar, ıslanırlar gururlarından eser kalmasınlar, girsinler ‘’boyunduruğa’’ diye...

attt_zps49a609e8.webp

offff çok güzeller:=)
eskiden at yetişiriciliği yapıyordu babamlar,çocukluğum ve çiftliğimizi hatırladım:(hiç unutmuyorum gerçi :(

Geri