Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Gözlerime inanamadım bu benim 1 saat önce cevap yazdığım konumu?Bu kadar kısa sürede 4 sayfa geyik yapmışsınız.Bravo valla cevap yazdığım konuyu tanıyamadım.
semra mı? semra sana hiç yakıştıramadım atlarla ilgili konuyu dağıtma bakim...
atlar benim çok sevdiğim hayvanlardan...bayılıyorum...Bursa da bir yer var At dolu ne zaman o tarafa gitsem gözümü onlardan alamıyorum...çok güzeller..
Gözlerime inanamadım bu benim 1 saat önce cevap yazdığım konumu?Bu kadar kısa sürede 4 sayfa geyik yapmışsınız.Bravo valla cevap yazdığım konuyu tanıyamadım.
İnsanoğlu da, kader arkadaşıdır atın,
Onuruyla, gururuyla, insanca yaşamak, insanca şartlarda çalışmak emeğinin hakkını insanca almak ister bu amaçla sendikalaşır, şaha kalkar bazen at misali.
Onun sırtına binmeyi kafasına koymuş kapitalist güçler, aç bırakırlar onu karın tokluğuna, joplanırlar, gazlanırlar, ıslanırlar gururlarından eser kalmasınlar, girsinler ‘’boyunduruğa’’ diye...