YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Ksm 2008 #91 Atışın siz atışın. Biraz daha yarışın. Siz bilmesiniz ama. Bak geçiyor sarışın : Offf ya işte ben bu kadar yazabiliyorum
Atışın siz atışın. Biraz daha yarışın. Siz bilmesiniz ama. Bak geçiyor sarışın : Offf ya işte ben bu kadar yazabiliyorum
LoSt_LoVe Forum Onuru 13 Ksm 2008 #92 YoRuMSuZ dediki: Atışın siz atışın. Biraz daha yarışın. Siz bilmesiniz ama. Bak geçiyor sarışın : Offf ya işte ben bu kadar yazabiliyorum Genişletmek için tıklayın... En azından benden daha iyi yazıyosunda o sarışın biraz uymamış sankim.
YoRuMSuZ dediki: Atışın siz atışın. Biraz daha yarışın. Siz bilmesiniz ama. Bak geçiyor sarışın : Offf ya işte ben bu kadar yazabiliyorum Genişletmek için tıklayın... En azından benden daha iyi yazıyosunda o sarışın biraz uymamış sankim.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Ksm 2008 #93 Sarisinin adi var esmerin tadi var kumrala laf yok bu forumda zenci yok )
dağcı Üstat 18 Ksm 2008 #94 sarışınların adından esmerlerin tadından kumralların lafından dağcının gazabından Allah herkezi korusun (amin diin )
sarışınların adından esmerlerin tadından kumralların lafından dağcının gazabından Allah herkezi korusun (amin diin )
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Ksm 2008 #95 Allah'ın gazabından korkarım Sen kimsinki Amin Demem sana Bildiği gibi Yapsın herkesi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Ksm 2008 #96 Bildigimden sasmam kendi yolumdan asmam Atisma dedigin nedirki bu konuda yarismam )
dağcı Üstat 19 Ksm 2008 #97 yarışmasan iyi edersin sen galiba yenisin atışmnın tadı kalmadı sen güçlü rakip değilsin
gülüşüm Uzman 19 Ksm 2008 #98 yeni olmak iyidir bazen eskilerle sürmez bu devran atışayım dedim ama kusura bakma ilk yazışım inan
dağcı Üstat 19 Ksm 2008 #99 neden bakayım kusura iyi ki katıldın oyuna ben takılırım böyle sen bak atışmana
gülüşüm Uzman 19 Ksm 2008 #100 sağol izin verdin bana.. takıl dedin durmam daha.. kendimi ozan sandım biran.. sazım eksik sadece yaa..
sağol izin verdin bana.. takıl dedin durmam daha.. kendimi ozan sandım biran.. sazım eksik sadece yaa..