dağcı Üstat 19 Ksm 2008 #101 bir iki yazmakla ozan olumaz izin verdik diye bu oyun sana kalmaz dağcıyı daha tanımıyorsun bu atışmada sana kalmaz
bir iki yazmakla ozan olumaz izin verdik diye bu oyun sana kalmaz dağcıyı daha tanımıyorsun bu atışmada sana kalmaz
gülüşüm Uzman 19 Ksm 2008 #102 ozan oldum demedim daha.. sanmak ve olmak ayrı ama sen bunu anlayamadın.. amacın ne söyle bana..
e-PaCk Forum Gururu 6 Arl 2008 #103 amacı yoktur sanmam ona buna inanıp kanmam her bildiğimi söylemem ama bilmediğim lafı da konuşmam
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Arl 2008 #104 Atışmaca bunun adı Böyle çıkar ancak tadı Neden gözükmedi ki Ali beyin damadı
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Mrt 2009 #105 ali beyin damadı asker sen olmussun herseyden bihaber bir silkin kendine gel
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 16 Nsn 2009 #106 ellerden sana ne kendine bak bi hele dönde bak bi kendine askerliğin bitmedi gittii bee!
dağcı Üstat 16 Nsn 2009 #107 askerlik değil oyuncak çocukmusun sen oynayacak dağcımı sandın kendini bu site bensiz nasıl çoşacak
dağcı Üstat 16 Nsn 2009 #109 kıtaları aştımda geldim ben bu oyunu çok sevdim dağcı ile baş etmek için senle biraz gezelimde gelelim
kıtaları aştımda geldim ben bu oyunu çok sevdim dağcı ile baş etmek için senle biraz gezelimde gelelim
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 16 Nsn 2009 #110 bende dağları aşıp geldim aslında senin aşıp gelmelidin bölece yerlerimizi değiştirdn. amann dostum dağdan gel aman dostum dağdan gel.
bende dağları aşıp geldim aslında senin aşıp gelmelidin bölece yerlerimizi değiştirdn. amann dostum dağdan gel aman dostum dağdan gel.