eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 19 Tem 2011 #131 Şuna bak Bana Lat atmış... ManaLı diye İki Satır Yazmış... Sen yokken Biz yazıyorduk.. Bu ne Zaman Büyümüş..
Şuna bak Bana Lat atmış... ManaLı diye İki Satır Yazmış... Sen yokken Biz yazıyorduk.. Bu ne Zaman Büyümüş..
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 19 Tem 2011 #132 bari ben laf atayım ölümüne kankayım sen yollarda yürüde arkandan ben bakayım
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 19 Tem 2011 #133 SaygılarLa başlarım Lafıma.. Ama uyarayım Bana Laf atma.. Büyüğe Boynum kıLdan ince.. Cebur Lar Yakışır forum-u Çereze..
SaygılarLa başlarım Lafıma.. Ama uyarayım Bana Laf atma.. Büyüğe Boynum kıLdan ince.. Cebur Lar Yakışır forum-u Çereze..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Tem 2011 #134 Sen kimsin sana laf atayım Yazmak yürek ister yazamaz sen gibisi Büyümek iş değil hakkını vermeli Öyle lafla olmaz gel atışalım..
Sen kimsin sana laf atayım Yazmak yürek ister yazamaz sen gibisi Büyümek iş değil hakkını vermeli Öyle lafla olmaz gel atışalım..
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 19 Tem 2011 #135 geldim seninle aşık atmaya delikanlı nasıl olur iyice bakmaya gördümki büyüyor yükseliyorsun yürü be kartalım ne bekliyorsun
geldim seninle aşık atmaya delikanlı nasıl olur iyice bakmaya gördümki büyüyor yükseliyorsun yürü be kartalım ne bekliyorsun
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Tem 2011 #136 Delikanlı der durursun Bayanında var söz hakkı Atışmak öyle olmaz Yazınca mani mi buradan yürürsün
BeReNN Alyam? Özel üye 19 Tem 2011 #137 ne atışıyonuz burda sakin olun ben gelidm bir dörtlü yazayım dedim oda olmadı hadi ben gittim
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 19 Tem 2011 #138 Bu araLar Yoğunum.. Biraz Aksi Biraz Yorgunum.. Herkese Lafım Vardır Ama.. Teker teker geLin uLennn..
Bu araLar Yoğunum.. Biraz Aksi Biraz Yorgunum.. Herkese Lafım Vardır Ama.. Teker teker geLin uLennn..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 19 Tem 2011 #140 Kaçmak Yakışmaz DeLikanLıya.. Gerekirse Sıkar Kafasınaa.. Ama verilmez hemen cevap.. 3 kişiye Aynı anda..
Kaçmak Yakışmaz DeLikanLıya.. Gerekirse Sıkar Kafasınaa.. Ama verilmez hemen cevap.. 3 kişiye Aynı anda..