CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 19 Tem 2011 #141 hepinizi bilirim canım gibi severim ama benle atışanı klavyemle döverim
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 19 Tem 2011 #142 Büyüğe eLim kaLkmaz.. Ama Lafımda esirgenmez.. Sözüm forum dışına.. kLavyede erkek oLunmaz..
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 19 Tem 2011 #143 kırmızı araban var başında bayrağın var iyi atışıyorsun yanında sözlükmü var
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 19 Tem 2011 #144 SözLük herzaman Lazımdır öğrenciye.. Baba oLDu hep Bizim Devre.. İçimizden geLenLerdir BunLar.. Maksat Sadece EğLence..
SözLük herzaman Lazımdır öğrenciye.. Baba oLDu hep Bizim Devre.. İçimizden geLenLerdir BunLar.. Maksat Sadece EğLence..
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 19 Tem 2011 #145 gülesin eğlenesin dertlerini yenesin mırlayan kedileri terliğinle dövesin =BB
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 25 Tem 2011 #148 çıktın gene yoluma devam edek oyuna atışmak pek bir zordur cebur ile boyuna
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Tem 2011 #149 Boyum kısa ama önemLi icraatt.. KaLem eLde yazdım hep kuşe kağıt.. AnLadıLar mı beni bilmem hiç.. SöyLerim ben içimde kalmaz..benim diLim p..Ç
Boyum kısa ama önemLi icraatt.. KaLem eLde yazdım hep kuşe kağıt.. AnLadıLar mı beni bilmem hiç.. SöyLerim ben içimde kalmaz..benim diLim p..Ç
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 25 Tem 2011 #150 o sözlere müptelayım atışana ben belayım söyle devam edek senle ifadeni bir alayım