dağcı Üstat 2 Ksm 2008 #51 Yeni konu açabilirsiniz Konuya cevap yazabilirsiniz Eklenti ekleyemezsiniz Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz
Yeni konu açabilirsiniz Konuya cevap yazabilirsiniz Eklenti ekleyemezsiniz Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz
Safir Özel Üye Özel üye 2 Ksm 2008 #52 Dağcı çok akıllısın Sankim tembellik yapmışsın Yazdığın dizeleri Nerden almıştın sahi
dağcı Üstat 2 Ksm 2008 #53 çıkmaza girerse bir insan fark ettirmeden çalan ama en sonunda yakalanan görmeyeseydin olmazmıydı eyyyyyy can
çıkmaza girerse bir insan fark ettirmeden çalan ama en sonunda yakalanan görmeyeseydin olmazmıydı eyyyyyy can
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Ksm 2008 #54 Atıyorum sözleri. O güzelin gözleri. Yine efkarlandım. Akşam üstü üzeri
dağcı Üstat 2 Ksm 2008 #55 kalede kimse yok karnım bu laflara tok yarışmak için dağcıyla o yaşa gelmene daha çok
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Ksm 2008 #56 Hoşgeldiniz. Her zaman bekleriz. Gidenlere Yine gel deriz
dağcı Üstat 2 Ksm 2008 #57 sen beni anlamadın ben gitmek için gelmedim oyun ortada haydi sana uğurlar ola
çılgın_girl Üye 2 Ksm 2008 #58 var mısın atışmaya hadi gel tartışmaya korkuyorsan eğer varım anlaşmaya çılgın_girl
LoSt_LoVe Forum Onuru 3 Ksm 2008 #59 Varım atışmaya Gelelemem ortaya Cesaretin varsa Cevap yaz buraya
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ksm 2008 #60 Geldim cevap yazmaya Oyunlarda oynamaya Uykun yoksa eğer Varım senle uğraşmaya