yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 3 Ksm 2008 #61 uyudum uykumu aldim 1 fincan kafvemi yaptim icerde televizyon bakarken 1 anda kendimi forumda buldum
dağcı Üstat 3 Ksm 2008 #62 bence hala uyuyosun karşındakine bakmıyosun dağcı geldi diyorum hala benle yarış ediyosun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 3 Ksm 2008 #63 dagci geldi bosuna bu oyun gider hosuna heveslenme bosuna yarim sene kaldi yasima )
dağcı Üstat 3 Ksm 2008 #64 çok zamanını aldı cevaplamak zordur uykusuz kalmak istemezdim hevesini kırmak çok zordur dağcıyla uğraşmak
çok zamanını aldı cevaplamak zordur uykusuz kalmak istemezdim hevesini kırmak çok zordur dağcıyla uğraşmak
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 3 Ksm 2008 #65 iste burda yaniliyorsun herkesi kendin gibi saniyorsun bu iste acemiyim bunu burdan söylüyorum )
dağcı Üstat 3 Ksm 2008 #66 acemilerle işim olmaz çiçekler dalında solmaz sen dağcıyla uğraşma bu oyun son bulmaz :
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 3 Ksm 2008 #67 uyuzluk yapma kizarim senin yazilarimla bozarim bu oyun bitecek herkes burdan gidecek
dağcı Üstat 3 Ksm 2008 #68 elbette pes eden gidecek bu gecede bitecek ne kadar kızsanda dağcı zirveye gelecek
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 3 Ksm 2008 #69 Be n gider yatar Dagciya basarilar diler sabah erken kalkar cocuklari okula yollar :9
dağcı Üstat 3 Ksm 2008 #70 çok güzel bu sözler uykudan kapanmadan gözler dağcıdan selamlar yeşim sana iyi geceler