Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 18 Mrt 2017 #61 TeBeSSüm dediki: Hiç kimsenin göremediği bir özelliğin var mı? Varsa neden bugüne kadar gizli kaldı? Genişletmek için tıklayın... Evet var mesela duygularımı kimseye hissettirmem. ayrıca hiçkimsenin görmediği değil göremeyeceği demişsiniz. ondan gizli kalmıştır.
TeBeSSüm dediki: Hiç kimsenin göremediği bir özelliğin var mı? Varsa neden bugüne kadar gizli kaldı? Genişletmek için tıklayın... Evet var mesela duygularımı kimseye hissettirmem. ayrıca hiçkimsenin görmediği değil göremeyeceği demişsiniz. ondan gizli kalmıştır.
P Papatya V.I.P V.I.P 18 Mrt 2017 #62 Şuan yaptığın işi yapmıyor olsaydın hangi mesleğe sahip olmak isterdin?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 18 Mrt 2017 #63 Papatya dediki: Şuan yaptığın işi yapmıyor olsaydın hangi mesleğe sahip olmak isterdin? Genişletmek için tıklayın... Şu an bu mesleğe sahip olmasaydım eğer çocuk doktoru olmak isterdim.çünkü çocukları çok seviyorum
Papatya dediki: Şuan yaptığın işi yapmıyor olsaydın hangi mesleğe sahip olmak isterdin? Genişletmek için tıklayın... Şu an bu mesleğe sahip olmasaydım eğer çocuk doktoru olmak isterdim.çünkü çocukları çok seviyorum
P Papatya V.I.P V.I.P 18 Mrt 2017 #64 Gün içinde yapmasam olmaz dediğin şeyler var mı? Nedir? (Hobi manasında vs. Temel ihtiyaçlar hariç.)
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 18 Mrt 2017 #65 Papatya dediki: Gün içinde yapmasam olmaz dediğin şeyler var mı? Nedir? (Hobi manasında vs. Temel ihtiyaçlar hariç.) Genişletmek için tıklayın... Gün içinde Mutlaka hergün mezarlığa giderim. daha sonra deniz kenarına gider denizi seyrederim
Papatya dediki: Gün içinde yapmasam olmaz dediğin şeyler var mı? Nedir? (Hobi manasında vs. Temel ihtiyaçlar hariç.) Genişletmek için tıklayın... Gün içinde Mutlaka hergün mezarlığa giderim. daha sonra deniz kenarına gider denizi seyrederim
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 19 Mrt 2017 #67 dderya dediki: en çok ziyaret etmek istediğin ülkeler hangileri? ve neden? Genişletmek için tıklayın... Finlandiya. çünkü orada büyüdüm ben. birde güney kore oradada arkadaşlarım var.
dderya dediki: en çok ziyaret etmek istediğin ülkeler hangileri? ve neden? Genişletmek için tıklayın... Finlandiya. çünkü orada büyüdüm ben. birde güney kore oradada arkadaşlarım var.
A aksatech123 Üyecik 8 Mys 2017 #68 Mükemmel Bilgi paylaşımınız için çok teşekkürler Düzenleyen yönetici: 8 Mys 2017