beyazmasallar Üye 23 Ock 2019 #92 Simurg dediki: Nereye seyahat etmek istersin ve neden? Genişletmek için tıklayın... Ülkemde her yer olur da yurt dışında Kore seviyorum oranın insanını ?
Simurg dediki: Nereye seyahat etmek istersin ve neden? Genişletmek için tıklayın... Ülkemde her yer olur da yurt dışında Kore seviyorum oranın insanını ?
Simurg 😉 Özel üye 23 Ock 2019 #93 Koreliler de bizi çok seviyormuş değil mi? Herkesin birbirine soracağı klasik bir soru soruyorum: Günün nasıl geçti?
Koreliler de bizi çok seviyormuş değil mi? Herkesin birbirine soracağı klasik bir soru soruyorum: Günün nasıl geçti?
beyazmasallar Üye 23 Ock 2019 #94 Simurg dediki: Koreliler de bizi çok seviyormuş değil mi? Herkesin birbirine soracağı klasik bir soru soruyorum: Günün nasıl geçti? Genişletmek için tıklayın... Seviyorlar tabi ?( Güney Kore ) Günüm çok yorucu geçti ya
Simurg dediki: Koreliler de bizi çok seviyormuş değil mi? Herkesin birbirine soracağı klasik bir soru soruyorum: Günün nasıl geçti? Genişletmek için tıklayın... Seviyorlar tabi ?( Güney Kore ) Günüm çok yorucu geçti ya
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Ock 2019 #95 Bi ekmek olsa arasına ne koyardın ? Nick değiştirecek olsaydın ne olurdu? Seni sen yapan özelliğin? Sence bu ülkenin en büyük sorunu nedir?
Bi ekmek olsa arasına ne koyardın ? Nick değiştirecek olsaydın ne olurdu? Seni sen yapan özelliğin? Sence bu ülkenin en büyük sorunu nedir?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 19 Şbt 2019 #96 Konukluğun süresince verdiğin samimi cevaplar için teşekkür ederiz beyazmasallar.