@ezgi3535 Samimi cevabın için teşekkür ediyorum canım benim. İnşallah hayat sana turşu suyu içirmesin diyeyim bende.
Güzel yüreğin gam ve keder görmesin.
Öncelikle Koltuğun Hayırlı Olsun Kardeşim. Koltuğu Hak eden kisiler densin İyi Terlemeler
Çok Sık kullandığın Kelime?
En Nefret Ettiğin Kelime?
Kendininde Sevmediğin Özelliklerin Nelerdir?
Kahramanın Kimdir?
Başardığın En zor Şey ?
Hiç Kimsenin Bilmediği Bir Özelliğin Var mı ?
Dipnot; Alıntı sorulardır Şimdilik Merak ettiklerimi göz önüne getirdim
Öncelikle Koltuğun Hayırlı Olsun Kardeşim. Koltuğu Hak eden kisiler densin İyi Terlemeler
Teşekkür ederim abi
Çok Sık kullandığın Kelime? Arkadaş çevresinde boşver. Normal mesaj yoluylada “ ve, veya, bide, şey “ kelimeleridir.
En Nefret Ettiğin Kelime? Bir konuşma sonunda peki denmesinden nefret ederim
Kendininde Sevmediğin Özelliklerin Nelerdir?
Kimseye böyle anlatmak istediklerimi anlatamamam bu özelliğimi sevmiyorum. Ama anlat istiyorum cesaret edip anlatamıyorum.
Bir hocanın yanına gidip not istemek. Gerçi hiç yapmadım ama sevmiyorum yine. Yarın takdir almak için müdür yardımcısıyla konuşcam o not istemek olcak ama mecbur kaldığım için gitmek zorundayım.
Herkese anlayışla karşılamam. Bazı insanlar anlayışı hak etmiyor ama ben yinede anlayış gösteriyorum.
Saygı ve sevgiyi hak etmeyen insanlar olur bazen onlara yine aynı şekilde saygı ve sevgi gösteririm.
Son olarakta bilmiyorum fark etmişsinizdir açık sözlü bir insanım açık sözlü oluşum bazılarını kırıyo bende çok açık sözlü olduğum için bu özelliğimi sevmiyorum. Ama bazen çok seviyorum
Kahramanın Kimdir?
Kahramanım yok sanırım varsada ben bilmiyorumdur.
Başardığın En zor Şey ? herkesi sevmek heralde. Normalde kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bende öyle bir şey yok herkes aynıdır gözümde ama büyükle büyük olurum küçüklede küçük olurum onların sohbetine uyum sağlarım yani
Hiç Kimsenin Bilmediği Bir Özelliğin Var mı ?
sınıfta sessiz bir insan olduğumu söylüyolar ama sessiz değilim konuşmayı seven biriyim ben sınıfta köşede oturup yanımdada hiç konuşmayan bir arkadaşım var o sessiz kalınca bende mecburiyetten sessiz oluyorum. Konuskan biri olduğumu bilmezler yani
Dipnot; Alıntı sorulardır Şimdilik Merak ettiklerimi göz önüne getirdim