Ayın Konuğu ezgi3535

Öncelikle Koltuğun Hayırlı Olsun Kardeşim. Koltuğu Hak eden kisiler densin :) İyi Terlemeler :)

Çok Sık kullandığın Kelime?
En Nefret Ettiğin Kelime?
Kendininde Sevmediğin Özelliklerin Nelerdir?
Kahramanın Kimdir?
Başardığın En zor Şey ?
Hiç Kimsenin Bilmediği Bir Özelliğin Var mı ?

Dipnot; Alıntı sorulardır Şimdilik :) Merak ettiklerimi göz önüne getirdim :)

Öncelikle Koltuğun Hayırlı Olsun Kardeşim. Koltuğu Hak eden kisiler densin :) İyi Terlemeler :)

Teşekkür ederim abi :)

Çok Sık kullandığın Kelime?
Arkadaş çevresinde boşver. Normal mesaj yoluylada “ ve, veya, bide, şey “ kelimeleridir.

En Nefret Ettiğin Kelime?
Bir konuşma sonunda peki denmesinden nefret ederim
Kendininde Sevmediğin Özelliklerin Nelerdir?

• Kimseye böyle anlatmak istediklerimi anlatamamam bu özelliğimi sevmiyorum. Ama anlat istiyorum cesaret edip anlatamıyorum.

• Bir hocanın yanına gidip not istemek. Gerçi hiç yapmadım ama sevmiyorum yine. Yarın takdir almak için müdür yardımcısıyla konuşcam o not istemek olcak ama mecbur kaldığım için gitmek zorundayım.

• Herkese anlayışla karşılamam. Bazı insanlar anlayışı hak etmiyor ama ben yinede anlayış gösteriyorum.

• Saygı ve sevgiyi hak etmeyen insanlar olur bazen onlara yine aynı şekilde saygı ve sevgi gösteririm.

• Son olarakta bilmiyorum fark etmişsinizdir açık sözlü bir insanım açık sözlü oluşum bazılarını kırıyo bende çok açık sözlü olduğum için bu özelliğimi sevmiyorum. Ama bazen çok seviyorum :D
Kahramanın Kimdir?

Kahramanım yok sanırım varsada ben bilmiyorumdur. :)

Başardığın En zor Şey ?
herkesi sevmek heralde. Normalde kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bende öyle bir şey yok herkes aynıdır gözümde ama büyükle büyük olurum küçüklede küçük olurum onların sohbetine uyum sağlarım yani :)

Hiç Kimsenin Bilmediği Bir Özelliğin Var mı ?

sınıfta sessiz bir insan olduğumu söylüyolar ama sessiz değilim konuşmayı seven biriyim ben sınıfta köşede oturup yanımdada hiç konuşmayan bir arkadaşım var o sessiz kalınca bende mecburiyetten sessiz oluyorum. Konuskan biri olduğumu bilmezler yani :)

Dipnot; Alıntı sorulardır Şimdilik :) Merak ettiklerimi göz önüne getirdim :)

başka merak ettiklerin varsa yine beklerim abi konum ayın sonuna kadar açık istediğini sorabilrsin :)

Geri