ben de mi bugune kadar hiç öyle bir ortamda bulunmadım ama içten içe bir merakım var. o potansiyelimi görmüşsün demek
muhtemelen 40lı yaşlarımda meslekten soğumuş,çevremdekilerde sürekli kusur arayan,memnuniyetsiz,huysuz bir kadın olurum
ben de mi bugune kadar hiç öyle bir ortamda bulunmadım ama içten içe bir merakım var. o potansiyelimi görmüşsün demek
Merak etme. Kadınların çoğu böyle (Forumda linç etmeyin beni, bu söylediğimden dolayı) muhtemelen 40lı yaşlarımda meslekten soğumuş,çevremdekilerde sürekli kusur arayan,memnuniyetsiz,huysuz bir kadın olurum
Ben de öyle tahmin ediyordum ama bu cümleyi kurduysan eğer, huysuz-memnuniyetsiz bir insan olmaktan korkuyorsun demektir. Bence atlatacaksın
Bak bu gün vatsap gurubunda bişey keşfettim. Sizlere "Canom Ablalar Birliği" diyecem
Bu "Canom Ablalar Birliği" üyeleri @nazenin@AybüKe sonra @KıRMıZı@Düş@Çağlayağmur@TeBeSSüm@Papatya bi kaçtane daha var böyle nikini bilmediğim. Sizin 40 lı yaşlarınızda altın-kısır günü yapıp falcıya fal baktıracağınızı tahmin ediyorum. Sen bu gurubun başını çekiyorsun
Ahaha sen varya sen
hissetmiş olmalisin daha dün çaldılar kapimi gün için ama hastayım gelemem dedim geçen ay alttaki komşuna gitmişsin dedi teyze tavır yaptı gitti Ankara'ya gekdigimden beri gün gün geziyorum sağolsun sitedeki teyzeler ablalar bensiz gün yapamiyor ?
İyiki yavrum var da bahane edip kaçıyorum patladigim yerde
tiksindim ileride kısıra evet ama altın gününe fazlasıyla doyarim
Ahaha sen varya sen
hissetmiş olmalisin daha dün çaldılar kapimi gün için ama hastayım gelemem dedim geçen ay alttaki komşuna gitmişsin dedi teyze tavır yaptı gitti Ankara'ya gekdigimden beri gün gün geziyorum sağolsun sitedeki teyzeler ablalar bensiz gün yapamiyor ?
İyiki yavrum var da bahane edip kaçıyorum patladigim yerde
tiksindim ileride kısıra evet ama altın gününe fazlasıyla doyarim