Eh artık idare edecekler benim elimden çıkanada
Öncelikle koltuğun hayırlı olsun canım yavaş yavaş ısınmaya başlamışsın bile bir kaç soruda benden
1) İçinden çıkamadığın zor bir durum olsa ilk kime danışırsın?
2) Hayat felsefeni ifade eden çok etkilendiğin bir sözü yazabilirmisin?
3) unutamadığın ve paylaşmakta sakınca görmediğin bir anını bizimle paylaşırmısın?
4) Benzetildiğin biri varmı?
5)Bugün hayatını değiştirme fırsatın olsaydı neleri değiştirirdin?
6) Karsindaki insanin ruh halini nasil anlaybiliyorsun ?
7) Hayatında yaptığın en büyük fedakarlık neydi eğer bi kişi içinse o bunu hak etti mi ?
şimdilik bu kadar sonra uzun uzun sorularumla geleceğim kolay gelsin
Ben görmemişim burayı hayırlı olsun koltuğun )
Sorayım mı ben de bikaç soru
Bir günün nasıl geçer?
En yakın arkadaşlarını ve ailendekileri biraz tarif edebilir misin?
Kendinde değiştirmek istediğin huyların var mı?
Favori futbolcun?
teşekkür ederim nehircim
1. hafta içi çalışıyorum genelde sabah 8 akşam 5 akşamları çok yorgun olmuyorsam dışarı çıkarım yada evde film izlerim çay kahve rutin şeyler. haftasonları aklıma ne eserse onu yaparım bulmaca çözmeye bayılırım
2.Annem ,fedakarlıklarıyla tanınır benim herşeyimdir. bazen küçük nazlı bir kız çocuğu gibi davranır anlarımki ilgi ister . aşırı titizdir. görenler genelde ablanmı derler insanın genç annesi olması ayrıcalık babam, pek sosyal değildir işten kafasını kaldıramaz kendi halinde sessizdir. erkek kardeşim, çılgının tekidir, her hafta diyete ve badiye başlar benim paşamdır o, kız kardeşim tam bir süpürgeli cadıdır ömrümün törpüsü beni deli etmeye bayılır tabi bende onu şu sıralar satranç, masa tenisi, tekvando kurslarına gidiyor en yakın arkadaşım işyerinden pelin onu çok seviyorum izmirli bir çatlağın tekidir bengüye çok benzer bana sorarsa bengüden daha güzeldir peluş 1 senelikde evli
3.fazla iyi niyetliyim bunu değiştirmek isterdim. sevdiğim her insanı paylaşamam kimseyle . birde acayip inatçıyımdır hele birde inandığım birşeyse sonuna kadar . biraz olsun inatçı olmamayı isterdim
4.favorimmmm gözbebeğimmmmmmmmmm ALEX DE SOUZA onun herşeyini çok seviyorum. diğer sevdiklerim ronaldo, messi , pele, vs vs teşekkür ederim soruların için nehircim
Hayırlı olsun bakalımmm
Kedi kimi özledii
Evettt buraya uğramayalı epeyce oldu Birkaç soru da ben sorayım gelmişken demi ama
* Nerelerdeydin? Bir ara hiç görünmedin.
* Aşk meşk durumları ne alemde?
* Hiç unutamadığın bir anını bizimle paylaşır mısınız?
Devamı gelebilir