~meLek~
GalataSaray'ım
canımm seni görmek ne hoş bu koltukta .. hayırlı olsun koltuğun..
her yeni ayın konuğunda hakikaten oldu mu bi ay diyorum ne çabuk geçiyo zaman doyum olmuyo hiç bir konuğa..
ve de şu soruyla başlıyorum.. üstteki soruları okuyunca ve de ettiğimiz muhabbetler sonrasında ortak noktalar birden fazla azcık kendimden bişeyler buluyorum sende..
beyin cerrahı olmak istediğini öğrendiğimde çok sevinmiştim.. nasıl karar verdin ..
ben bi araştırma ödevi sonucunda merak saldım mesela.. sonrasında elime geçirebildiğim her kafa bıçak darbesine maruz kaldı.. sende yapar mısın böyle incelemeler..
sonra antepde bulundum bi seneden fazla ya şunu da sorarım en çok nerelerde takılıyosun.. )
yemeyi de seviyoruz .. en sevdiğin yemek hangisi..
diyerek şimdilik kısa tutuyorum sorularımı.. okudukça meraklandığım şeyleri bir bir çıkartırım karşına.. )
Tesekkür ederim ederim cnm
Beyin cerrahı olma isteğim cocukluğumdan gelen bir durum.Altı yasındayken bi gün televizyon izliyodum,dizide bi adamı ameliyat ediyolardı bnde sasırdım.. sonra ilkokuldayken fen dersine felan merak sardım..beyin cerrahı olcam diorum o günden beri...Bazen internetten ameliyat filan izlerim.Zaten ailemde cok istiyo...)
Gaziantep'i seviyorum özellikle ibrahimli semtini genelde oralarda olurum
Yemeğe gelince bizim buralar mutfağıyla,yöresel yemekleriyle meshurdur.Özellikle tatlısıyla gerci bn sevmiyorum orası ayrı tabii Belki cok sasıracaksın(o kadar ünlü yemeklerimiz varken)bn makarnayı seviyorum ))