eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 8 Ock 2012 #31 eee hediye alcas yemeğe çıkaracağız..Niye vazgeçtiniz..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Ock 2012 #33 işin içinde arz-ı halle ben varsak o konunun akibeti meçhul olur bilmiyonmu..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Ock 2012 #38 kardeş normal pilav dururken niye böyle acayip tarifler veriyorsun yazık değil mi bunları yemek zorunda kalan adama kobay mı bu erkek milleti .....protesto ediyorum hanımlar deneme tarifler yapmasın..
kardeş normal pilav dururken niye böyle acayip tarifler veriyorsun yazık değil mi bunları yemek zorunda kalan adama kobay mı bu erkek milleti .....protesto ediyorum hanımlar deneme tarifler yapmasın..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Ock 2012 #39 şimdi kabahatlimi olduk yanii sizede yaranılmıyor arkadaş
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 9 Ock 2012 #40 sitem dediki: işin içinde arz-ı halle ben varsak o konunun akibeti meçhul olur bilmiyonmu.. Genişletmek için tıklayın... çekimgücü tatlım,çekim
sitem dediki: işin içinde arz-ı halle ben varsak o konunun akibeti meçhul olur bilmiyonmu.. Genişletmek için tıklayın... çekimgücü tatlım,çekim