arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 9 Ock 2012 #51 tarhana çorbası,iki yumurta kıracan tamamdıraslında bizim türk erkeklerine su bile çok,vermeyecen size su bile yok
tarhana çorbası,iki yumurta kıracan tamamdıraslında bizim türk erkeklerine su bile çok,vermeyecen size su bile yok
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Ock 2012 #52 sitem dediki: kabahat size güzel şeyler yapmak isteyende neyinize yetmiyo tarhana çorbası dime.. Genişletmek için tıklayın... 7 gün 24 saat olsa hayır demem..
sitem dediki: kabahat size güzel şeyler yapmak isteyende neyinize yetmiyo tarhana çorbası dime.. Genişletmek için tıklayın... 7 gün 24 saat olsa hayır demem..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Ock 2012 #53 sitem dediki: kabahat size güzel şeyler yapmak isteyende neyinize yetmiyo tarhana çorbası dime.. Genişletmek için tıklayın... kesinlikle diii....mis gibi tarhana çorbası ne uğraşırsınız ayvanın pilavıyla çorbasıyla
sitem dediki: kabahat size güzel şeyler yapmak isteyende neyinize yetmiyo tarhana çorbası dime.. Genişletmek için tıklayın... kesinlikle diii....mis gibi tarhana çorbası ne uğraşırsınız ayvanın pilavıyla çorbasıyla
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 9 Ock 2012 #54 acuk modern olun,modernbu tadını,adını bilmediğimiz yemekler çok faideli imiş(uydurdum)
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Ock 2012 #55 arz-ı hal dediki: acuk modern olun,modernbu tadını,adını bilmediğimiz yemekler çok faideli imiş(uydurdum) Genişletmek için tıklayın... Belli oluyo uydurduğun zaten
arz-ı hal dediki: acuk modern olun,modernbu tadını,adını bilmediğimiz yemekler çok faideli imiş(uydurdum) Genişletmek için tıklayın... Belli oluyo uydurduğun zaten
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Ock 2012 #57 arz-ı hal dediki: acuk modern olun,modernbu tadını,adını bilmediğimiz yemekler çok faideli imiş(uydurdum) Genişletmek için tıklayın... =))))). Biz herkes gibi olmak istiyoruz ..modern olmak istemiyoruz..
arz-ı hal dediki: acuk modern olun,modernbu tadını,adını bilmediğimiz yemekler çok faideli imiş(uydurdum) Genişletmek için tıklayın... =))))). Biz herkes gibi olmak istiyoruz ..modern olmak istemiyoruz..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Ock 2012 #58 eFSaNe_KaRTaL dediki: 7 gün 24 saat olsa hayır demem.. Genişletmek için tıklayın... bende çok severim ama arada değişiklik iyi gelir...)
eFSaNe_KaRTaL dediki: 7 gün 24 saat olsa hayır demem.. Genişletmek için tıklayın... bende çok severim ama arada değişiklik iyi gelir...)
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 9 Ock 2012 #59 RUZG4R dediki: =))))). Biz herkes gibi olmak istiyoruz ..modern olmak istemiyoruz.. Genişletmek için tıklayın... illa zor''lan'' yapacaz
RUZG4R dediki: =))))). Biz herkes gibi olmak istiyoruz ..modern olmak istemiyoruz.. Genişletmek için tıklayın... illa zor''lan'' yapacaz
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Ock 2012 #60 arz-ı hal dediki: illa zor''lan'' yapacaz Genişletmek için tıklayın... arkandayım gülümm