BaL ' ın Günlüğü

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Selam günlük :)
Grinin Elli Tonu Kitabını Bitirdim . Ordaki Greye hayran oldum :D Ve bunun birde filmini yaapmışlar .. :P Filmdeki adamda oldukça yakışıklı yahu :D Diğer serisinin merakla bekliyorum :) Şimdi babamı Açlık oyunlarını alsın diye kitapçıya gönderdim :)

Aşkın özünde var maşukluk, sen maşuk değilsen ben sana hangi aşktan bahsedeceğim? Bir yatağına, bir ekmeğine talibim, onu da benimkiyle bölüşelim diyorum. İster gel, ister gelme, bir şey demiyorum.

Senden önce yaşıyordum çok şükür, senden sonra da yaşayacağım. Bir sevda türküm var seninle söylenecek; gelmiyorsan, onu da ıslığıma vururum, artık duymuyorum.

Sen gelmezsen ölmem elbet ama çok içim acır. İçimin acısı da önemli değil, aslında aklım karışır. Bunca çabayı elinin tersiyle itişini anlamlandıramam içimde ama gelmiyorsan önemli değil, ben burada duruyorum.

Varlığınla şenlenir gönlüm, başka renklere bürünür hayat. Sen olursan evime de bereket gelir, şenlik gelir ama zorlamayla yürüyecekse bu iş biraz bayat.

Aklımın, kalbimin, ruhumun huzurusun doğru! Ama yoksun diye nefesim tükenmez ya; bulurum mutlaka yaşamanın bir yolunu.

Sen elimi tutunca yüreğim kıpırdamıyor mu? İçimde kelebekler uçmuyor mu? Hepsine evet! Ama gelmiyorsan da kapında yatacak halim yok elbet!

Evimde sıcak aşım var, gönlümse sıcak aşkım, gel diyorum koynuma; gelmiyorsan ya senin aklın yok, ya benim kötü anlatışım….

Üç kuruşum var cebimde, mert olanla bölüşürüm. Ekmeğim de var katıklı, gelirsen onu da paylaşırım. Bir de sevdam var kalbimde, onun hepsi zaten senin.

Şimdi sen koy kafanı önüne, bir bak bakalım gelecek günlerine. Daha iyi bir hayat seçebilirsen ne ala, ben de sevinirim seninle ama macera arıyorsan, o bende yok; o zaman ister gel, ister gelme!

Alıntı

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri