BaL ' ın Günlüğü

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili günlük :(
Bugün o kadar mutszumki anlatamam birde babama öyle sinirliyimkiii :@
Dün arabadan dosya almaya giderken peşime yavru bir kedi düştü :( çok evcildi bende eve aldım .
Peynir verdim birde süt .
Babam dışarı çıkart onu dedi
Çıkardım ama geri tekrar içri aldım,Oda gitmek istemiyordu kapıyı sürekli tırmaladı
Sabahta ayakkabılığın üzerine yatmıştı :( nasıl miyavlıyordu anlatamam :(
İşte öyle günlüğüm :(

bu konudan dolayı ben de muzdaribim balım .
çok severim kedileri buldugum evcıl olanları eve getiriirim annem her seferinde dşarı bırakır.
anneler babalar böyle işte canım.

Hani şu senin deli gibi sevdiğin insan bir gün sana "Seni seviyorum." der de, çıkarsanız, anlatayım neler olacak.

İlk önce sana seni sevdiğini söyleyecek, senin için uğraşacak, seni mutlu edecek, sana sarılacak, seni öpecek, sana istediğin herşeyi verecek. Hediyeler alacak, seninle uyuyacak, gezecek, birlikte kahkahalar atacaksınız. Sonra yemek, sonra resim, herşeyi birlikte yaşayacaksınız. Ayakl...arın yerden kesilecek, herkese onu anlatacaksın, hatta ondan başka hiçbir şeyi konuşmayacaksın. Onun sonsuza dek yanında olacağını düşünüp, onun için herkesi karşına alacaksın. Hayatını, ondan ibaret gibi anlatacak ve yaşayacaksın. Gözlerinde kaybolacaksın, ellerini bırakmak istemeyeceksin, üşüdüğünde ona sarılacaksın, kalbinin atışını hissedeceksin, kokusunu ciğerlerine kadar ezberleyeceksin. Ne zaman ne yaptığını, mimiklerini, kirpiklerini, ellerini aklına gelecek ne varsa bir bir aklına işleyecek hepsinin şekli şemali. Herşey güzel gidiyor diyeceksin, sonra bir şey olacak. Bir soğukluk girecek araya, bir umursamama, bir takmama. İşte o zaman yerden kestiği ayaklarınla çakılacaksın yere. Bir şey olmayacak vücuduna ama kalbin parçalanacak. Öleceksin her gün. Çünkü o senden sıkılmış olacak. Çünkü o senden bıkmış, artık başka tatlar arıyor olacak. Çünkü o, çoktan bir başkasıyla konuşmaya başlamış, senden kurtulmanın yolunu arıyor olacak. Sen ne mi olacaksın? Hayatına giren her insana onun sana yaptığı bu şerefsizliği ödetmeye çalışacaksın. Canı yansın isteyeceksin, senin mutluluğunu duysun, kahrolsun diye dualar edeceksin. Onsuz mutlu olabileceğini kanıtlamaya çalışacaksın, nefret ede ede seveceksin. "Bir gün bana gelirse asla dönmeyeceğim." yalanına kendini inandıracak, ama hep gelmesini bekleyeceksin. Sen ne mi olacaksın?

Sen, yaşarken öleceksin.

Alıntı

Her gün biraz daha acır sonra, biraz daha ve biraz daha.. Ama en sonunda ne olur biliyor musun? Geçmez... Geçti sanırsın ama, geçmez... Örneğin, alışverişe çıkarsın bir mağazaya girersin. Öyle bir şarkı çalmaya başlar ki hatırlatır, dağıtır. Geçmez...
Geçer sanırsın ama geçmez.. Daha az akla gelmeye başlar, alışıyorum galiba dersin. Aarkadaşlardan biri görmüştür onu biriyle bir yerde bir şeyler içerken.. Boğazın kurur, yutkunamazsın ama geçmez... Geçer sanırsın ama geçmez.. Telefonun ekranında duvar kağıdı değildir artık, kendinden bile sakladığın bir fotoğrafını görürsün aklındaki galeride.. Gözüne çarpar, hatırlatır. Vurur, geçmez.. Rehberden adını silmişsindir, numara aklından geçip gitmez.. Oturduğu semtin otobüsü önünden geçer sen durakta gözlerin dolmuş beklerken. Defalarca doğru durakta inme telaşı yaşadığın o toplu taşıma faaliyeti gözden yaş taşırma hareketine döner.. Binmezsin, ama geçmez.. Geçti sanırsın,unuttum dersin.. Geçmez... Adına bir filmde rastlarsın, alelade bir radyo programının canlı bağlantı kısmında istek bir şarkı üzerine..“Sezen Aksu -Vazgeçtim” talep olunmuştur.. Çalınır, geçilmez.. Acır, geçmez.. Birilerini öpüşürken gördüğünde gözünüze çarpan ani bir düşünce ile sarsılır dudağın bir başka dudağa geçme eylemi ve ardından gelen.. O da birini öpüyor mudur acaba sorusu ve muhtemeldir öpmesi.. Acır, kanar, geçmez... Başka birini basmak istersin kanayan yarana. Saçı onun gibidir, gözleri onunkiler gibi kocaman.. Sesi onunki gibi ince.. Bakarsın, gördüğün o değildir..
Hayal kırılır, parçalar esner. Dağılır, ama geçmez.. Acır ama, geçmez...

Bilemiyorumm en sonunda kafayı yiyeceksin yada ne bileyim ölmek için Allaha hergün yalvaracaksın
En iyi bildiğim yol bu .

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri