RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 8 Hzr 2013 #62 Ülke tam bağımsızlık yaşardı ...Magazin basınına düşen ilk başbakan ben olurdum ..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 9 Hzr 2013 #63 Önce dinler sonra isteklerin en olabilecek halini yapardım.
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Hzr 2013 #64 başbakan olursan ermeni tasarısını veren fransız hatuna pardon yani bakana tasarıyı geri çektiririm
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Hzr 2013 #65 Başbakan olursam ajdarı vatandaşlıktan çıkartacağım .. oyunuzu bana verin
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 10 Hzr 2013 #67 Beni başbakan yapın deniz olmayan her ile denizi taşıyayım ..
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 5 Ksm 2015 #69 Herkese KARI vermezdim ama vekil maaşlarını düşürür ve tanıdıklara sağlanan saçma sapan hibe kredilerini kaldırırdım.
Herkese KARI vermezdim ama vekil maaşlarını düşürür ve tanıdıklara sağlanan saçma sapan hibe kredilerini kaldırırdım.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 6 Ksm 2015 #70 şimdi buraya gerçekleri yazsam olmucak,geçiştireyim.. başbakan olsaydım (yaşadığım sürece böyle bir ihtimal var ) gelir dengesizliğini eşitler ,en büyük bütçeyi eğitime ayırırdım,bir vekilin maaşı öğretmenden fazla olmazdı,atamda öyle yapmıştı..
şimdi buraya gerçekleri yazsam olmucak,geçiştireyim.. başbakan olsaydım (yaşadığım sürece böyle bir ihtimal var ) gelir dengesizliğini eşitler ,en büyük bütçeyi eğitime ayırırdım,bir vekilin maaşı öğretmenden fazla olmazdı,atamda öyle yapmıştı..