felsefe_mi ...!... Özel üye 7 Hzr 2013 #52 Asgari ücreti 1500 TL yapardım... (Diğer seçimde de muhtemelen bana oy çıkmazdı )
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Hzr 2013 #54 Ben başbakan olsaydım olaylar bu noktaya gelmezdi. Valla başbakan olcam ya bi omuz verin bana forum ahalisi
Ben başbakan olsaydım olaylar bu noktaya gelmezdi. Valla başbakan olcam ya bi omuz verin bana forum ahalisi
Tuba ♕ Özel üye 7 Hzr 2013 #55 _nehir_ dediki: Ben başbakan olsaydım olaylar bu noktaya gelmezdi. Valla başbakan olcam ya bi omuz verin bana forum ahalisi Genişletmek için tıklayın... bi omuz benden
_nehir_ dediki: Ben başbakan olsaydım olaylar bu noktaya gelmezdi. Valla başbakan olcam ya bi omuz verin bana forum ahalisi Genişletmek için tıklayın... bi omuz benden
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Hzr 2013 #56 Tuba dediki: bi omuz benden Genişletmek için tıklayın... Nasıl bi tasvir olmuş bu böyle gece gece Anlıyorsun ama sen beni sağol
Tuba dediki: bi omuz benden Genişletmek için tıklayın... Nasıl bi tasvir olmuş bu böyle gece gece Anlıyorsun ama sen beni sağol
Tuba ♕ Özel üye 7 Hzr 2013 #58 _nehir_ dediki: Nasıl bi tasvir olmuş bu böyle gece gece Anlıyorsun ama sen beni sağol Genişletmek için tıklayın... kıs yanındayım yanii
_nehir_ dediki: Nasıl bi tasvir olmuş bu böyle gece gece Anlıyorsun ama sen beni sağol Genişletmek için tıklayın... kıs yanındayım yanii
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Hzr 2013 #59 Tuba dediki: kıs yanındayım yanii Genişletmek için tıklayın... İlk oyum.. hadi bakalım