arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 13 Ekm 2012 #12 hoşgeldin mavii,iyi forumlar çok sevilmişsin bile,çok şanslısın
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Ekm 2012 #14 Mavi hoşgeldin(mavi favori rengimdir) Keyifli forumlar.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Ekm 2012 #16 MAVİİİ dediki: hoşbulduk evet bencede sevilelmeyecek gibi değil durgunluk bana denk geldi sahra da yok Genişletmek için tıklayın... kuzuuummmm hoşgeldin.. seni burda görmek çok güzel .. biraz tanı sende vazgeçemezsin burdan eminim.. bu arada bi mesaj atsan bende gelirdim.. ama beni aramana gerek yok burdaki herkes çok içten sıcakkanlı .. yabancılık çekmezsin yani ..
MAVİİİ dediki: hoşbulduk evet bencede sevilelmeyecek gibi değil durgunluk bana denk geldi sahra da yok Genişletmek için tıklayın... kuzuuummmm hoşgeldin.. seni burda görmek çok güzel .. biraz tanı sende vazgeçemezsin burdan eminim.. bu arada bi mesaj atsan bende gelirdim.. ama beni aramana gerek yok burdaki herkes çok içten sıcakkanlı .. yabancılık çekmezsin yani ..
MAVİİİ Üye 14 Ekm 2012 #18 eFSaNe_KaRTaL dediki: Hoşgeldiniz.. Zeyno ya uymamanız dileği ile.. Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk
eFSaNe_KaRTaL dediki: Hoşgeldiniz.. Zeyno ya uymamanız dileği ile.. Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Ekm 2012 #20 eFSaNe_KaRTaL dediki: Hoşgeldiniz.. Zeyno ya uymamanız dileği ile.. Genişletmek için tıklayın... Bana uyarsa bi Admine daha olur diye mi korktun
eFSaNe_KaRTaL dediki: Hoşgeldiniz.. Zeyno ya uymamanız dileği ile.. Genişletmek için tıklayın... Bana uyarsa bi Admine daha olur diye mi korktun