MAVİİİ Üye 14 Ekm 2012 #21 arz-ı hal dediki: hoşgeldin mavii,iyi forumlar çok sevilmişsin bile,çok şanslısın Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk arz-ı hal teşekkürler sahradan dolayı bu kadar ilgi galiba
arz-ı hal dediki: hoşgeldin mavii,iyi forumlar çok sevilmişsin bile,çok şanslısın Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk arz-ı hal teşekkürler sahradan dolayı bu kadar ilgi galiba
MAVİİİ Üye 14 Ekm 2012 #22 KıRMıZı dediki: Hosgeldin... Genişletmek için tıklayın... teşekkürler kırmızı hoşbulduk
MAVİİİ Üye 14 Ekm 2012 #23 Esr3 dediki: Hosgeldin mavi insallah kalici olursunda hep beraber cosariz Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk coşarız evet sahrayı da bi kendine getirim
Esr3 dediki: Hosgeldin mavi insallah kalici olursunda hep beraber cosariz Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk coşarız evet sahrayı da bi kendine getirim
MAVİİİ Üye 14 Ekm 2012 #24 Çağlayağmur dediki: Mavi hoşgeldin(mavi favori rengimdir) Keyifli forumlar. Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk bende severim maviyi
Çağlayağmur dediki: Mavi hoşgeldin(mavi favori rengimdir) Keyifli forumlar. Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk bende severim maviyi
MAVİİİ Üye 14 Ekm 2012 #25 berenn dediki: Hosgeldiniz keyifli forumlar Genişletmek için tıklayın... teşekkürler beren hoşbulduk
MAVİİİ Üye 14 Ekm 2012 #26 nazenin dediki: kuzuuummmm hoşgeldin.. seni burda görmek çok güzel .. biraz tanı sende vazgeçemezsin burdan eminim.. bu arada bi mesaj atsan bende gelirdim.. ama beni aramana gerek yok burdaki herkes çok içten sıcakkanlı .. yabancılık çekmezsin yani .. Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk canım benim valla meraktan geldim ama iyiki gelmişim anlattığın kadar varmış
nazenin dediki: kuzuuummmm hoşgeldin.. seni burda görmek çok güzel .. biraz tanı sende vazgeçemezsin burdan eminim.. bu arada bi mesaj atsan bende gelirdim.. ama beni aramana gerek yok burdaki herkes çok içten sıcakkanlı .. yabancılık çekmezsin yani .. Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk canım benim valla meraktan geldim ama iyiki gelmişim anlattığın kadar varmış
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Ekm 2012 #27 MAVİİİ dediki: hoşbulduk canım benim valla meraktan geldim ama iyiki gelmişim anlattığın kadar varmış Genişletmek için tıklayın... fazlasını da bulursun canmm.. bu arada özel muamele yok .. herkes bu şekilde karşılanır ..
MAVİİİ dediki: hoşbulduk canım benim valla meraktan geldim ama iyiki gelmişim anlattığın kadar varmış Genişletmek için tıklayın... fazlasını da bulursun canmm.. bu arada özel muamele yok .. herkes bu şekilde karşılanır ..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Ekm 2012 #28 MAVİİİ dediki: hoşbulduk coşarız evet sahrayı da bi kendine getirim Genişletmek için tıklayın... geldim ben kendime canım.. yeterki coşmak isteyin coşarız..
MAVİİİ dediki: hoşbulduk coşarız evet sahrayı da bi kendine getirim Genişletmek için tıklayın... geldim ben kendime canım.. yeterki coşmak isteyin coşarız..
MAVİİİ Üye 14 Ekm 2012 #29 tamam o zaman günlüğünü okuyunca daha çıkamamışsın kendini sorgulamaktan dedim sana somurtmak yok
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Ekm 2012 #30 MAVİİİ dediki: tamam o zaman günlüğünü okuyunca daha çıkamamışsın kendini sorgulamaktan dedim sana somurtmak yok Genişletmek için tıklayın... çıktım çıktım.. cezamı da verdim .. somurtmak bana göre değil biliyosun çok kalmam o modda..
MAVİİİ dediki: tamam o zaman günlüğünü okuyunca daha çıkamamışsın kendini sorgulamaktan dedim sana somurtmak yok Genişletmek için tıklayın... çıktım çıktım.. cezamı da verdim .. somurtmak bana göre değil biliyosun çok kalmam o modda..