KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Eyl 2010 #181 Bir erkeğin yumruğundan bile serttir bir kızın son sözü...biri dişlerini döker,öteki düşlerini..!!!!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Eyl 2010 #182 Gitsen benden, Ben gidişini bile severim. Aramızda hep aynı fark. Sen gitmeyi bilirsin, Ben sevmeyi...
Gitsen benden, Ben gidişini bile severim. Aramızda hep aynı fark. Sen gitmeyi bilirsin, Ben sevmeyi...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Eyl 2010 #183 seni sevmeyene yaranmak için harcayacagın VAKİT seni SEVENE ihanettirr.........
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Eyl 2010 #184 Her Gidiş Ayrılık Demek Değildir, Bαzen Ne Kαdαr Uzαğα Gidersen Git Yüreğin Hep Bırαktığın Yerdedir.!
Her Gidiş Ayrılık Demek Değildir, Bαzen Ne Kαdαr Uzαğα Gidersen Git Yüreğin Hep Bırαktığın Yerdedir.!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Eyl 2010 #185 Olgun inSan Güzel Söz Söyleyen Değil , Söylediğini Yapan ve Yapabileceklerini Söyleyen Adamdır..!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Eyl 2010 #186 Dünya güzel olsaydı doğarken ağlamazdık, yaşarken temiz kalsaydık ölünce yıkanmazdık...!(N.F.k.)
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Eyl 2010 #187 çok doğru Belki de hepimiz hiç düşünmeden kalbimizin en iyi kısmını vermişizdir, karşılığında bizi düşünmesi bile zor olanlara..
çok doğru Belki de hepimiz hiç düşünmeden kalbimizin en iyi kısmını vermişizdir, karşılığında bizi düşünmesi bile zor olanlara..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Eyl 2010 #188 Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye.. İşte ben onlardan değilim Ben sensiz de yaşarım; Ama seninle bir başka yaşarım. Nazım Hikmet Ran
Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye.. İşte ben onlardan değilim Ben sensiz de yaşarım; Ama seninle bir başka yaşarım. Nazım Hikmet Ran
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Eyl 2010 #189 Herkes bedeninin ölümünü düşünüyor. Kalbinin ölümünü düşünen yok. Asıl önemli olan kalbin ölmesidir... (Hz. Mevlana)
Herkes bedeninin ölümünü düşünüyor. Kalbinin ölümünü düşünen yok. Asıl önemli olan kalbin ölmesidir... (Hz. Mevlana)
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Eyl 2010 #190 KaramSar oLmak ZoR DeğiL..HerKes oLaßiLir..Zor oLan ÇıLqın ßir FırtınaDan SonRa qökKu$ağı qißi qüLümSeyeßiLmekTir..!
KaramSar oLmak ZoR DeğiL..HerKes oLaßiLir..Zor oLan ÇıLqın ßir FırtınaDan SonRa qökKu$ağı qißi qüLümSeyeßiLmekTir..!