KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Eyl 2010 #201 Keşke Sen Ben Olsan; Seni Sevmenin Ne Kadar Zor Olduğunu Anlasan Keşke Ben Sen Olsam; Bu Kadar Sevilmenin Tadını Çıkarsam...
Keşke Sen Ben Olsan; Seni Sevmenin Ne Kadar Zor Olduğunu Anlasan Keşke Ben Sen Olsam; Bu Kadar Sevilmenin Tadını Çıkarsam...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Eyl 2010 #202 Bana Komaz Deyip; Sancımı Bir KiLo Rakıya Gömsem de Gece YarıLarı, AsıL Sancı Uyandığımda Bütün OdaLarı Boş Görünce Koyarmış..!
Bana Komaz Deyip; Sancımı Bir KiLo Rakıya Gömsem de Gece YarıLarı, AsıL Sancı Uyandığımda Bütün OdaLarı Boş Görünce Koyarmış..!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ekm 2010 #206 Artan bir kabullenme ve azalan bir yargılamayla yaşamayı öğrendiğimizde , iç ve ...dış değişikliklere uyum sağlamak için kızgınlık ve nefretin arkasına saklanmaya ihtiyaç duymayacağız."
Artan bir kabullenme ve azalan bir yargılamayla yaşamayı öğrendiğimizde , iç ve ...dış değişikliklere uyum sağlamak için kızgınlık ve nefretin arkasına saklanmaya ihtiyaç duymayacağız."
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ekm 2010 #207 kendi sözleriyle bu konuya renk katan yorumsuz ve zeynoya teşekkür ederim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ekm 2010 #208 FedakaRlık ve KaRşıLıksız SevgiYi TaRif Et DeseLer Bana HeRhaLde Sadece ''Annem'' DeRim.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ekm 2010 #209 SarmıoO artıK yaşamaK. azRaiLLe zaRmı saLLasak..?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ekm 2010 #210 Kişi Sevdiğini Allah'a Emanet Ederse, Onu Bir Daha Görmeden ölmezmiş.. "Öyleyse Allah'a emanet ol.. "
Kişi Sevdiğini Allah'a Emanet Ederse, Onu Bir Daha Görmeden ölmezmiş.. "Öyleyse Allah'a emanet ol.. "