KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ekm 2010 #211 Hayatın En Hüzünlü Anı , Deli Gibi Sevdiğin İnsanın Buna Hiç Değmediğini Gördüğün Andır..!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ekm 2010 #212 İnsanları tanımak için kendini yorma ...Vakti gelince onlar kendilerini tanıtırlar....
E ENAMEL~ Üyecik 2 Ekm 2010 #213 KıRMıZı dediki: İnsanları tanımak için kendini yorma ...Vakti gelince onlar kendilerini tanıtırlar.... Genişletmek için tıklayın... bir çok zaan tanımak pek de iyi oLmuyor ne yazık kii :$ Teşekkürler..
KıRMıZı dediki: İnsanları tanımak için kendini yorma ...Vakti gelince onlar kendilerini tanıtırlar.... Genişletmek için tıklayın... bir çok zaan tanımak pek de iyi oLmuyor ne yazık kii :$ Teşekkürler..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Ekm 2010 #214 zulm edenlere Zulmeden Kişi , Bu Zulmü Bana Yaptığını Sandı . Bana Yapılan Zulüm Geçip Gitti ; Ama Vebali Onun Boynuna KaLdı...
zulm edenlere Zulmeden Kişi , Bu Zulmü Bana Yaptığını Sandı . Bana Yapılan Zulüm Geçip Gitti ; Ama Vebali Onun Boynuna KaLdı...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Ekm 2010 #215 Yalnızım Diye Üzülmüyorum Çünkü Biliyorum Yalnız İnsanın İhanet Edeni de Olmaz... Necip Fazıl KISAKÜREK
Yalnızım Diye Üzülmüyorum Çünkü Biliyorum Yalnız İnsanın İhanet Edeni de Olmaz... Necip Fazıl KISAKÜREK
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Ekm 2010 #216 Geleceği Merak Etmiyorum Nasıl Olsa Gelecek ama Geçmişi çok Düşünüyorum çünkü Aklımdan Hiç Silinmeyecek...
Geleceği Merak Etmiyorum Nasıl Olsa Gelecek ama Geçmişi çok Düşünüyorum çünkü Aklımdan Hiç Silinmeyecek...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Ekm 2010 #217 Unutma; Bir kalbi kırdıktan sonra özür dilemek fayda sağlamaz. Bil ki; 'Telafisi olmayan şeylerin, izahı gereksizdir.'
Unutma; Bir kalbi kırdıktan sonra özür dilemek fayda sağlamaz. Bil ki; 'Telafisi olmayan şeylerin, izahı gereksizdir.'
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 3 Ekm 2010 #218 Güneşe doğru zıplayın...... Dokunamazsınız belki..... Ama en azından ayaklarınız yerden kesilir.....
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Ekm 2010 #219 Ne kimseyi bir hırs uğruna satarım...Ne de kimseye yalakalık yaparım...BEN sadece,bendeki doğruları yaşarım...
Ne kimseyi bir hırs uğruna satarım...Ne de kimseye yalakalık yaparım...BEN sadece,bendeki doğruları yaşarım...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Ekm 2010 #220 HEPAR bir siyasi partinin ötesinde engellenmez bir düşünce akımıdır. Yüzyılın meydan okumasına taraf olmak yürek ister.
HEPAR bir siyasi partinin ötesinde engellenmez bir düşünce akımıdır. Yüzyılın meydan okumasına taraf olmak yürek ister.