KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Ekm 2010 #251 Ceplerime hazin bir ayrılıktan sonra yağan yağmurları doldurdum. Yüreğimde sen gidiyorum; belki ıslanarak belki sana kanarak, aklımda tek bir düşünce; ""bu yaralı yüreğim daha ne kadar onsuz kalacak""
Ceplerime hazin bir ayrılıktan sonra yağan yağmurları doldurdum. Yüreğimde sen gidiyorum; belki ıslanarak belki sana kanarak, aklımda tek bir düşünce; ""bu yaralı yüreğim daha ne kadar onsuz kalacak""
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Ekm 2010 #252 kulakların çınlamasın, seni anmıyorum bundan sonra anacağımıda sanmıyorum inan gittiğinide yanmıyorum zaten ben kulak çınlamasınada inanmıyorum...
kulakların çınlamasın, seni anmıyorum bundan sonra anacağımıda sanmıyorum inan gittiğinide yanmıyorum zaten ben kulak çınlamasınada inanmıyorum...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Ekm 2010 #253 Bekletene... Yanına kadar koştuktan sonra, Bir adım daha atamayacaksan eğer; Oraya kadar sakın koşma . ...Sana değil, bekleyene yazık olur !!
Bekletene... Yanına kadar koştuktan sonra, Bir adım daha atamayacaksan eğer; Oraya kadar sakın koşma . ...Sana değil, bekleyene yazık olur !!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Ekm 2010 #254 Biz, aynı tavla tahtasında farklı iki pul gibiyiz. Öyle ya, 'Birbirimizi kırmadan oyunu bitiremeyiz'.
Biz, aynı tavla tahtasında farklı iki pul gibiyiz. Öyle ya, 'Birbirimizi kırmadan oyunu bitiremeyiz'.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Ekm 2010 #255 Bayrağıma el uzatma ateş olur elini yakarım , TÜRK'lüğüme dil uzatma BAYRAĞIMIN direğini beynine çakarım !!!
Bayrağıma el uzatma ateş olur elini yakarım , TÜRK'lüğüme dil uzatma BAYRAĞIMIN direğini beynine çakarım !!!
potito Aktif 20 Ekm 2010 #256 Keşke hαyαtımın bαzı bölümleri için şunu söyleyebilsem ;' Bunlαr montαj..!
potito Aktif 20 Ekm 2010 #257 Kürkçü mü olmak daha zordur;? her gittiğinde geri dönecek olan tilkiyi beklemek... Mi??!!.. Tilki mi olmak daha zordur;? her gidişinde aynı yere dönecek olmak.. Mı??!!....
Kürkçü mü olmak daha zordur;? her gittiğinde geri dönecek olan tilkiyi beklemek... Mi??!!.. Tilki mi olmak daha zordur;? her gidişinde aynı yere dönecek olmak.. Mı??!!....
potito Aktif 20 Ekm 2010 #258 Sil BaŞtaN BaşLAmak GeRek BazEN ....hAYAtı SıfRLAmaK..... Sil BaŞtaN seVMek GeRek BazEN......herŞeyi UNutmAk
Sil BaŞtaN BaşLAmak GeRek BazEN ....hAYAtı SıfRLAmaK..... Sil BaŞtaN seVMek GeRek BazEN......herŞeyi UNutmAk
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Ekm 2010 #260 eşeklere Dünya Üç Beş Bilgisizin Elinde; Onlarca Her Bilgi Kendilerinde. Üzülme; Eşek Eşeği Beğenir: Hayır Var Sana "Kötü" Demelerinde..
eşeklere Dünya Üç Beş Bilgisizin Elinde; Onlarca Her Bilgi Kendilerinde. Üzülme; Eşek Eşeği Beğenir: Hayır Var Sana "Kötü" Demelerinde..