Bende İz Bırakan Sözler...

Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor.Bir karanlığa karışmış olmakla beraber etkisi hala süren bir mutlulukçuluk rolünü üstlenmiş ya da dozu aşan bir yalnızlığa gömülmüş olabilir.Mümkünse daha sonrada tekrar denemeyin...Madem şimdiye kadar bıraktınız bırakın edebiyle yaşansın yalnızlıklarını!

Edecek başka yemin kalmayınca, pişmanlıklar başlar. Çünki vazgeçmek için pişman olmak gerekmez, lâkin pişman olmanın getirdiği en doğru karar ...vazgeçmektir. Ve biz nedense her pişmanlık öncesi vazgeçer, her vazgeçişten sonra da pişman oluruz...!

İyi gelmiyor aşk her bünyeye, öyle ya iyileştiren her ilacın etkisi kadar ketumdur yan etkisi. kendimi kaybetmekten değil şikayetim, keşke aklım başımda kalsaydı da öyle sevebilseydim bizi...

Yaşamda en önemli şey kazançlarımızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir;akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur...

Fal baktırıyorum bazen yüreğin kabarmış diyor falcı, acayip gururlanıyorum. kolay mı yani o var diyorum içinde, kabaracak tabi... böyle işte sevgilim, seni sevip gururlanmak artık beş lira..

Merak etmeyin. başka bir ömürde, başka bir yerlerde kırılınca yeterince kalbiniz, gerçekten anlayınca olan biteni ve anlatınca hayat size gerçeği,işte o zaman düşecek aklınıza geçmişin hayaletleri.işte o an daha çok parçalanacaksınız kırdığınız kalplerden.sadece kendinizden özür dileyin o zaman. belki affedersiniz kendinizi.ama bilin ki başka affeden olmayacak sizi. en iyi ihtimalle unutan... her gidiş yaralar ama her gidiş sokup elini bedenin sol tarafına, çıkarmaz yüreği kan revan. . .

Geçmişi yadedip,öykünüp durmak niye? en güzeli bile geçmişte kaldı anıların...hedef belli geçmişteki en güzelin bir üstü, ya da en az onun kadarı...gelecekten mi umudumuz yok, kendimizden mi? geçmişimiz, bir zamanlar geleceğimiz değil miydi?

Beni bir sen duy,gerisi yankılarımı dinlesin.. Beni bir sen gör,gerisi gölgemi izlesin... İçimde ki denize tuz sen ol,başkalarının şerbetine tamah etmeyeyim..

Anlaşmaya gönül kalmaz kırılmaktan. Vazgeçmek artık kolaydır gönülsüz insana. Haklar bile helal edilmez. Ah lar varken yürekte...Her insan kendi değerini kendi biçer, başkasının kalbinde... !!

Anlaşamamak anlaşmaktan daha zordur aslında... anlaşmak tek bir kelime ile bitirebilmektir bütün savaşı... anlaşamamak saatlerce türkçe dil dökmektir karşıdaki fransıza...

Geri