KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Ksm 2010 #351 Sen sevdiğin için sakın utanma, Bil ki utanması gereken; sevildiğini bildiği halde sevmesini bilmeyendir aslında.
Sen sevdiğin için sakın utanma, Bil ki utanması gereken; sevildiğini bildiği halde sevmesini bilmeyendir aslında.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Ksm 2010 #352 " İnsanlar daha çok kendilerinin ihtiyacı olan şeyleri başkalarına vermeye bayılırlar, "mesela ögüt gibi"
" İnsanlar daha çok kendilerinin ihtiyacı olan şeyleri başkalarına vermeye bayılırlar, "mesela ögüt gibi"
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Ksm 2010 #353 Ben bardak kırsam sakarım, Annem kırsa nazar. Babam kırsa o bardağın orda ne işi var .
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Ksm 2010 #354 İnsanların ne kadar kötü olduklarını görmek beni hiç şaşırtmıyor ,fakat bu yüzden hiç utanmadıklarını görünce çok şaşırıyorum(!)
İnsanların ne kadar kötü olduklarını görmek beni hiç şaşırtmıyor ,fakat bu yüzden hiç utanmadıklarını görünce çok şaşırıyorum(!)
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Ksm 2010 #355 Mutsuzluğu tatmadan, hep mutlu olmak istersin. Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını bilemezsin.
Mutsuzluğu tatmadan, hep mutlu olmak istersin. Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını bilemezsin.
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 18 Ksm 2010 #356 Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz.
Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz.
Suskun V.I.P V.I.P 19 Ksm 2010 #357 Bana güvenilen bir sırrı kutsal bir emanet gibi saklarım, ama sırları elimden geldiği kadar bilmemeye çalışırım.
Bana güvenilen bir sırrı kutsal bir emanet gibi saklarım, ama sırları elimden geldiği kadar bilmemeye çalışırım.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Ksm 2010 #359 Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Ksm 2010 #360 Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da biz sadece birbirimizi görürüz