yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #154 KarhaN dediki: Çay sevmem ama hatırınıza içerdim Etimek tatlısı yapsam mı acaba ) Genişletmek için tıklayın... tatlıyı yerim..) benzin bidonu versem
KarhaN dediki: Çay sevmem ama hatırınıza içerdim Etimek tatlısı yapsam mı acaba ) Genişletmek için tıklayın... tatlıyı yerim..) benzin bidonu versem
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #156 arz-ı hal dediki: bende çakmak vereyim Genişletmek için tıklayın... pasta yapımmı sana gülümm
KarhaN Aktif 2 Tem 2012 #157 Pusu haa.. Mangal başına alıp, kebap yapacağım diye kebaplarla beraber yakardım..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Tem 2012 #158 sitem* dediki: pasta yapımmı sana gülümm Genişletmek için tıklayın... boşver ben künefe yaptım,gel ondan yiyelim dün gece iğrenç olmuştu (misafire yapmıştım) bu gece kimse yok güzel oldu etleri hazırlardım
sitem* dediki: pasta yapımmı sana gülümm Genişletmek için tıklayın... boşver ben künefe yaptım,gel ondan yiyelim dün gece iğrenç olmuştu (misafire yapmıştım) bu gece kimse yok güzel oldu etleri hazırlardım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #159 KarhaN dediki: Pusu haa.. Mangal başına alıp, kebap yapacağım diye kebaplarla beraber yakardım.. Genişletmek için tıklayın... taktın sen beni yakmaya korkarım siteyide ateşe verirsin
KarhaN dediki: Pusu haa.. Mangal başına alıp, kebap yapacağım diye kebaplarla beraber yakardım.. Genişletmek için tıklayın... taktın sen beni yakmaya korkarım siteyide ateşe verirsin