yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #161 arz-ı hal dediki: boşver ben künefe yaptım,gel ondan yiyelim dün gece iğrenç olmuştu (misafire yapmıştım) bu gece kimse yok güzel oldu Genişletmek için tıklayın... sen yapanda güzel olmazmı çiçeemm
arz-ı hal dediki: boşver ben künefe yaptım,gel ondan yiyelim dün gece iğrenç olmuştu (misafire yapmıştım) bu gece kimse yok güzel oldu Genişletmek için tıklayın... sen yapanda güzel olmazmı çiçeemm
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Tem 2012 #162 sitem* dediki: sen yapanda güzel olmazmı çiçeemm Genişletmek için tıklayın... demi yaa dün gece yeseydin acaba aynı şeyi söylermiydin
sitem* dediki: sen yapanda güzel olmazmı çiçeemm Genişletmek için tıklayın... demi yaa dün gece yeseydin acaba aynı şeyi söylermiydin
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #165 arz-ı hal dediki: demi yaa dün gece yeseydin acaba aynı şeyi söylermiydin Genişletmek için tıklayın... garanti veremem ZeyNoO dediki: puding yaparım siteme Genişletmek için tıklayın... bayılırım helede kakaolu olursa..
arz-ı hal dediki: demi yaa dün gece yeseydin acaba aynı şeyi söylermiydin Genişletmek için tıklayın... garanti veremem ZeyNoO dediki: puding yaparım siteme Genişletmek için tıklayın... bayılırım helede kakaolu olursa..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Tem 2012 #166 arz-ı hal dediki: ne pudingi zeynoo gel künefe yicez Genişletmek için tıklayın... Olabilir Dondurma yer miyiz yapma değil alma ama
arz-ı hal dediki: ne pudingi zeynoo gel künefe yicez Genişletmek için tıklayın... Olabilir Dondurma yer miyiz yapma değil alma ama
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Tem 2012 #167 ZeyNoO dediki: Olabilir Dondurma yer miyiz yapma değil alma ama Genişletmek için tıklayın... yanında donduymamız da var,sen gel hemen yeter
ZeyNoO dediki: Olabilir Dondurma yer miyiz yapma değil alma ama Genişletmek için tıklayın... yanında donduymamız da var,sen gel hemen yeter
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Tem 2012 #169 Ellerimle topladigim kaysilarla soguk bir bardak meyve suyu