nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 10 Arl 2012 #151 eFSaNe_KaRTaL dediki: Sıkıntı değil..Hallederiz.. Maça gidek mi . Genişletmek için tıklayın... fener maçıysa olur.. formma kahve dağıtır mısın..
eFSaNe_KaRTaL dediki: Sıkıntı değil..Hallederiz.. Maça gidek mi . Genişletmek için tıklayın... fener maçıysa olur.. formma kahve dağıtır mısın..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 10 Arl 2012 #152 Beşiktaş fener olur Kahveyi de hallederiz.. Dondurma Yiyek mi
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 10 Arl 2012 #153 dışarda kopan fırtınaya inat yiyek .. sonra da baklava faslı yapak mı..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Arl 2012 #154 biskremin yanında gider mi ki Bi biskrem versem bana roman alır mısın )
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 10 Arl 2012 #155 ZeyNoO dediki: biskremin yanında gider mi ki Bi biskrem versem bana roman alır mısın ) Genişletmek için tıklayın... sana ne istersen alırım.. bize gelir misin..
ZeyNoO dediki: biskremin yanında gider mi ki Bi biskrem versem bana roman alır mısın ) Genişletmek için tıklayın... sana ne istersen alırım.. bize gelir misin..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 10 Arl 2012 #157 sen gel diye taşınırırım.. gelirim tabiki.. sonra da sahil turu yapar mıyız..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Arl 2012 #158 yaparız tabiki buraların sahili çok güzel sahilde mangal yapar mıyızz ?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Arl 2012 #160 Balık için eminönüne gitmeliyiz ama Balığı tutması orada meşhur) Eminönüne gelir misin hem vapurada bineriz
Balık için eminönüne gitmeliyiz ama Balığı tutması orada meşhur) Eminönüne gelir misin hem vapurada bineriz