RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Arl 2012 #173 ben bi biskrem için tırnağımı bile oynatmam ben sana biskrem vereyim sen bana yemek ısmarla
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Arl 2012 #174 Yok daha neler bi salata ısmarlarım ama Bi biskrem versem bana araba alır mısın ?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 14 Arl 2012 #175 Kendime alırım Bi biskremm versemm Rüzgargülüne araba alır mısın ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Arl 2012 #176 Şu biskremi çok merak ediyorum, hala piyasada var mı ya Alırım Bi biskrem versem şu odayı bi derleyip toparlar mısın,sevaptır
Şu biskremi çok merak ediyorum, hala piyasada var mı ya Alırım Bi biskrem versem şu odayı bi derleyip toparlar mısın,sevaptır
MeRciMeK V.I.P V.I.P 14 Arl 2012 #177 Var tabi olmamı * Bi biskremle olcak iş değil Bi biskrem versemm sokakta bağırarak şarkı söyler misin ?
Var tabi olmamı * Bi biskremle olcak iş değil Bi biskrem versemm sokakta bağırarak şarkı söyler misin ?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 14 Arl 2012 #179 Kaldırırım ama 8den önce olmaz Bi biskrem versemm ödevlerimi yapar mısın ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Arl 2012 #180 Birtanemi vereceksin biskremi bak o kadar ders birtane ile olmaz gel anlaşalım ) Bi biskrem versem bir bardak su getirirmisin?
Birtanemi vereceksin biskremi bak o kadar ders birtane ile olmaz gel anlaşalım ) Bi biskrem versem bir bardak su getirirmisin?