K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 27 Ekm 2015 #211 bulaşıkların topladım bahçe duvarından hopladım sen diziyi seyrederken ben bir çiçeği kokladım bir bis krem versem bana maniyle cevap verirmisin..?? Son düzenleme: 27 Ekm 2015
bulaşıkların topladım bahçe duvarından hopladım sen diziyi seyrederken ben bir çiçeği kokladım bir bis krem versem bana maniyle cevap verirmisin..??
P Papatya V.I.P V.I.P 27 Ekm 2015 #212 Öyle bir yeteneğim yok Üzgünüm Bir biskrem versem benim yerime işe gitmeye ne dersin?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Ksm 2015 #213 Seve seve giderim bu aralar yapacak biseyelr arıyorum zaten Bi biskrem versem beni tiyatro ya götürür müsün
Seve seve giderim bu aralar yapacak biseyelr arıyorum zaten Bi biskrem versem beni tiyatro ya götürür müsün
P Papatya V.I.P V.I.P 7 Şbt 2017 #215 İnsanların isteklerini uzun süredir yapmıyorum. Bi biskrem versem ne yapabilirsin ?
buhurdan Özel Üye Özel üye 5 Mrt 2017 #218 yok ama belki 2 taneye fit olabilirim bi biskrem versem çay yapar mısın?
dderya kOkOşŞ V.I.P 6 Mrt 2017 #219 1 tane biskrem yetmez onun icin Bi biskrem versem saclarimi duzlestirir misin
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Mrt 2017 #220 Saçla uğraşmayı severim. Tabiki yaparım. Bi biskrem versem balıklarımın suyunu temizlermisin?