Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Arl 2012 #191 cemree dediki: Kahve falı bilemem ama tarot bakarım Bana köpek alırmısın Genişletmek için tıklayın... Sen cinsini söyle yeter Hım demek tarot o zaman tarot bakarmısın?
cemree dediki: Kahve falı bilemem ama tarot bakarım Bana köpek alırmısın Genişletmek için tıklayın... Sen cinsini söyle yeter Hım demek tarot o zaman tarot bakarmısın?
cemree =)=) V.I.P 25 Arl 2012 #192 Çağlayağmur dediki: Sen cinsini söyle yeter Hım demek tarot o zaman tarot bakarmısın? Genişletmek için tıklayın... Husky bakarım =)) Beyaz çikolata seven gelsin =)
Çağlayağmur dediki: Sen cinsini söyle yeter Hım demek tarot o zaman tarot bakarmısın? Genişletmek için tıklayın... Husky bakarım =)) Beyaz çikolata seven gelsin =)
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Arl 2012 #193 Hım cins güzel alındı bil Beyaz siyah hiç fak etmez geldim bile bi biskrem versem çok oluyor demeyin yaşlılık işte yarınki toz alma işlemine yardım edermisin?
Hım cins güzel alındı bil Beyaz siyah hiç fak etmez geldim bile bi biskrem versem çok oluyor demeyin yaşlılık işte yarınki toz alma işlemine yardım edermisin?
cemree =)=) V.I.P 25 Arl 2012 #194 toz almaktan hoşlanmam ama senin için alabilir abla yarın benim yerime o7.15 te kalkarmısın
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Arl 2012 #195 Kesin bu biskremi öğrenicem ne olduğunu. Bi biskrem versem sınav kağıtlarını okuyup değerlendirir misin?
Kesin bu biskremi öğrenicem ne olduğunu. Bi biskrem versem sınav kağıtlarını okuyup değerlendirir misin?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Arl 2012 #196 Yapmadığım bir olay değil okurum Bi biskrem versem pazar alışverişine gelirmisin?
BeReNN Alyam? Özel üye 1 Ock 2013 #198 Olur menum çok zengin değil ama Bir biskrem versem yatağımı yaparmısın
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Ock 2013 #199 İşim olmaz Sabah işe git yerime biskrem fabrikası kuram sana
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Ock 2013 #200 eFSaNe_KaRTaL dediki: İşim olmaz Sabah işe git yerime biskrem fabrikası kuram sana Genişletmek için tıklayın... kaçta iş başı
eFSaNe_KaRTaL dediki: İşim olmaz Sabah işe git yerime biskrem fabrikası kuram sana Genişletmek için tıklayın... kaçta iş başı