jeriko Özel Üye Özel üye 6 Tem 2010 #51 elimden geliyorsa elbette. Bi biskrem versem.Karpuz keser misin?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Tem 2010 #53 bi biskrem bi arabanın yanında çok az bi biskrem versem beni tatile götürür müsün yada istanbuldan götür yeter
bi biskrem bi arabanın yanında çok az bi biskrem versem beni tatile götürür müsün yada istanbuldan götür yeter
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 24 Tem 2010 #55 söylerim hayatumm yeterki sen iste bi biskrem versem haftaya benimle buluşur musun
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 24 Tem 2010 #56 bi biskrem versem yazılarımı okurmusun?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Tem 2010 #58 elimde olsa biskremsizde düzeltirim bi biskrem versem kışı getirirmisin
patik Özel Üye Özel üye 28 Tem 2010 #59 Sen iste yeter diyeceğim ama sunilerle idare edeceksin. Bi biskrem versem bana ayran yapar mısın, piştim.
Sen iste yeter diyeceğim ama sunilerle idare edeceksin. Bi biskrem versem bana ayran yapar mısın, piştim.
calactica Aktif 28 Tem 2010 #60 ayran ne demek üstüne leğenle buzz gibi su dökerim piştiysen xD biraz fazla kaçtı ama ??? bi biskrem versem gece 04:00 de UYANIN MİLLET!!!!! diye bağırır mısın ???
ayran ne demek üstüne leğenle buzz gibi su dökerim piştiysen xD biraz fazla kaçtı ama ??? bi biskrem versem gece 04:00 de UYANIN MİLLET!!!!! diye bağırır mısın ???