İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 29 Hzr 2010 #31 alabilmeyi isterdim bir biskrem versem sen bana laptop alırmısın ?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Tem 2010 #32 Ben sana biskrem verim sen al bana Bi biskrem versem benimle gezmeye gelirmisin
MeRciMeK V.I.P V.I.P 3 Tem 2010 #33 Heryerim ağrıyor ama gelirimmmm Bi biskrem versemmm bana çay yapar mısın ?
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 3 Tem 2010 #35 alırım tabikide.. bir biskrem versem akşam benimle yürüyüşe gelirmisin ?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Tem 2010 #36 Gelirimm neden olmasın Bi biskrem versem benim yerime haftaya işe sen gidermisin
patik Özel Üye Özel üye 3 Tem 2010 #37 Olur, sen de benim nöbetlerimi tutarsın. Bi biskrem versem akşam ki maçı benimle izler misin?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Tem 2010 #38 Dünya kupasında biz olmadığımız için izlemiyorum ama hatrına izlerim bi biskrem versem su savaşı yaparmıyız
Dünya kupasında biz olmadığımız için izlemiyorum ama hatrına izlerim bi biskrem versem su savaşı yaparmıyız
MeRciMeK V.I.P V.I.P 4 Tem 2010 #39 Vermesendee yaparızzz bu sıcaktan ölücem artık .. Bi biskrem versem benimle sinemaya gelir misin ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Tem 2010 #40 Çooook uzun zaman oldu sinemaya gitmeyeli geliyorum Bi biskrem versem sigaraya başlar mısın?