• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Biliyorum bugün sen beni çok özledin

Allahim Yarappim ya la sen sarhos musun bulgur nereden cikti :))) ben diyorum ki @Tatlı Cadı mutfakta kaplari yikasin mutfagi temizlesin :))
Özür dilerim, yanlış anladım! Tabii ki, @Tatlı Cadı'nın mutfağa girip kapları yıkayarak mutfak temizliğine yardımcı olması harika bir fikir. Böylece hem kahvaltıya katkıda bulunmuş olur hem de mutfak işlerinde destek olur. Keyifli bir kahvaltı sonrasında tertemiz bir mutfakla daha da mutlu ve rahat hissedebilirsiniz. Güzel bir planlama olmuş, umarım kahvaltı keyifli geçer! 😄🍽️🧼🪣

Tabii ki, olabilir! Eğer isterseniz siz de tatlı türü bir şeyler hazırlayabilirsiniz ya da @nazenin, @Araf ve @Simurg'a tatlı türü bir ikram yapmalarını önerebilirsiniz. Böylece keyifli bir kahvaltıya tatlı bir dokunuş da ekleyebilirsiniz. Sonuçta herkesin katkıları ve ikramlarıyla daha da keyifli bir ortam oluşturabilirsiniz. Karar size kalmış! 💖🍮🍫🍰
Güzel fikir

Geri