Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Hzr 2013 #121 Pes etmek mi ? BİLMİYORUM Yenilmek mi ? GÖRMÜYORUM Umutsuzluk mu ? DUYMUYORUM
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Hzr 2013 #122 Rengarenk.. Aslında insanın böyle bir oturma odası olmalı içinin renkleneceği...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Hzr 2013 #123 İki şey akıl hafifliğini gösterir. Söyleyecek yerde susmak, susacak yerde söylemek. Sâdi Şirazi Hz.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Hzr 2013 #124 Gülmekten, sevmekten, duâ etmekten asla vazgeçme! Çünkü gülerken çirkinleşen bir dudak. Severken katılaşan bir yürek. Duâ ederken kötüleşen bir beyin yoktur…
Gülmekten, sevmekten, duâ etmekten asla vazgeçme! Çünkü gülerken çirkinleşen bir dudak. Severken katılaşan bir yürek. Duâ ederken kötüleşen bir beyin yoktur…
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Hzr 2013 #126 “ Bir şeyi çok isteyince olmaması, bizlere en çok da burasının Dünya olduğunu hatırlatıyor…”
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2013 #127 Bitkinin Güzelliği,Tohumun İyiliğinden.. İnsanın Güzelliği İse Kalbinden Gelir. - Mevlana
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2013 #130 “İstediğin yere gidebilirsin, istediğini görebilirsin ama her yer tanıdığın insanlar kadar güzeldir.”
“İstediğin yere gidebilirsin, istediğini görebilirsin ama her yer tanıdığın insanlar kadar güzeldir.”