Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2013 #141 Ellerini Seviyorum Özellikle ; Kuranı Tuttuğunda ve Allah ‘a Açıldığında . .
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2013 #142 Tesadüf ile tevafuk arasında kadere iman gibi kocaman bir fark var…
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2013 #144 En “HAYIRLI” Dua, “ALLAH”tan Korkan ve .., “TEMIZ” Bir Kalbe Sahip Birinin Yaptığı “DUADIR”
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2013 #145 Mutlu aileler birbirine benzer, Mutsuz ailelerin herbiri ise kendine özgüdür…
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2013 #146 Maharet güzeli görebilmektir, Sevmenin sırrına erebilmektir. Cihan, Alem herkes bilsin ki şunu; En büyük ibadet SEVEBİLMEKTİR… Yunus Emre
Maharet güzeli görebilmektir, Sevmenin sırrına erebilmektir. Cihan, Alem herkes bilsin ki şunu; En büyük ibadet SEVEBİLMEKTİR… Yunus Emre
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2013 #147 Dün akıllıydım, dünyayı değiştirmek istedim. Bugün bilgeyim, kendimi değiştiriyorum. Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî
Dün akıllıydım, dünyayı değiştirmek istedim. Bugün bilgeyim, kendimi değiştiriyorum. Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2013 #148 Doğruluk gizli hazineye benzer, açıldıkça sevindirir, yalan da gizli ateşe benzer açıldıkça yakar…
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2013 #149 Size güvenen insanları asla üzmeyin. Çünkü onlar sizin tek gerçekleriniz.